ĐOKOVIĆ STIGAO NA MESTO VELIKE PATNJE I JOŠ VEĆIH USPEHA! Novak sleteo u Australiju!
Foto: VALERY HACHE / AFP / Profimedia

stigao

ĐOKOVIĆ STIGAO NA MESTO VELIKE PATNJE I JOŠ VEĆIH USPEHA! Novak sleteo u Australiju!

Tenis -

Najbolji teniser planete, Novak Đoković, sleteo je u Australiju gde ga od 29. decembra do 7. januara nastupati za Srbiju na Junajted kupu.

Novak je stigao na mesto gde je prošao kroz najveću životnu patnju i bio zatvoren u vreme pandemije korona virusa, te je kasnije i deportovan, ali je imao i još veće uspehe, te se nekako posle svega uvek sa osmehom na licu vrati u Australiju.

Junajted kup i ATP tur su na svojim društvenim mrežama objavili fotografije nasmejanog Đokovića koji je u Australiju stigao iz Rijada gde je poražen u egzibicionom meču od Karlosa Alkaraza rezultatom 2:1.

Podsetimo, naša reprezentacija će na Junajted kupu igrati protiv Kine i Češke. Prvi rival biće Kina i to 31. decembra, dok će duel sa Češkom početi u noći između 1. i 2. januara.

Pored Novaka Đokovića u sastavu Srbije za Junajted kup nalaze se i Hamad Međedović, Nikola Ćaćić, Olga Danilović, Natalija Stevanović i Dejana Radanović. Pravila su jasna - reprezentacije će snage odmeriti u muškom i ženskom singlu, pa ako rezultat bude izjednačen pobednika će odlučiti miks dubl.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

02:00

NOVAK SE BORI ZA PRAVA IGRAČA, IMA STAV U MONOTONIJI JEDNOUMLJA Opovrgnute žestoke izjave Rene Stabs prema svetskom broju jedan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track