ŽESTOKA KAZNA EVROLIGE! Partizan mora da PLATI zbog Grobara: Sankcija kači i VEČITI DERBI!
Foto: Nenad Kostić

nadrljali

ŽESTOKA KAZNA EVROLIGE! Partizan mora da PLATI zbog Grobara: Sankcija kači i VEČITI DERBI!

Košarka -

Evroliga je žestoko kaznila Partizan zbog navijača! Srpski klub mora da plati kaznu od 30.000 evra zbog nereda na gostovanju u Valensiji. Takođe, navijačima crno-belih zabranjeno je da prisustvuju sledećoj evroligaškoj utakmici na strani navodi se u saopštenju koje je Evroliga objavila na svom zvaničnom sajtu.

Interesantno je da je sledeća gostujuća utakmica večiti derbi protiv Crvene zvezde koji je zakazan za 4. januar (20 časova) i na kom svejedno ne bi bilo gostujućih navijača. Ujedno bi to trebalo da znači da će gostujućih fanova biti na gostovanju Fenerbahčeu 9. januara u Istanbulu (18.30).

Partizan, grobari, Arena, Evroliga, navijači, Beograd
foto: @starsport

Na utakmici protiv španskog tima na tribinama je izbila tuča. Policija je tukla navijače tokom utakmice. Situacija se ubrzo smirila, ali u prvom momentu nije nikome bilo jasno šta se dešava. Nekoliko sati kasnije stiglo je saoptšenje od strane Valensije i izvinjenje svojim fanovima.

- Želimo da se izvinimo našim navijačima, posebno onima koji su bili u blizini sektora 218 zbog svega što su uradili navijači Partizana. Oni su okupirali mesta koja nisu bila njihova i pokazali su nekulturno ponašanje koijm su primorali predstavnike bezbednosti da reaguju i da presele naše navijače. Klub će uraditi sve kako se ovako nešto nikada više ne ponovi - navodi se u saopštenju.

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:05

Partizan, trening, Bruno Kaboklo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track