"U OVOM TRENUTKU JE NEMOGUĆE RAZMIŠLJATI O TOME" Nadal se već OPROSTIO od titule - šanse za to su MINIMALNE, svestan je i on toga!
Foto: EPA/Lukas Coch

brizbejn

"U OVOM TRENUTKU JE NEMOGUĆE RAZMIŠLJATI O TOME" Nadal se već OPROSTIO od titule - šanse za to su MINIMALNE, svestan je i on toga!

Tenis -

Turnir u Brizbejnu na programu je od 31. decembra do 7. januara, a navijači u Australiji imaće priliku da gledaju španskog asa Rafaela Nadala.

Čuveni Španac vraća se na teren posle duže pauze, pošto je poslednji meč odigrao 18. januara ove godine na Australijan openu.

Rafa nije optimističan uopšte, te tvrdi da su šanse za osvajanje titule u Brizbejnu minimalne.

- Nemam šanse za titulu. Nemoguće je u ovom trenutku razmišljati o osvajanju turnira. Ono što je moguće, to je da uživam u povratku. Zaista ne očekujem mnogo, godinu dana nisam bio na terenu. Ohrabrila me je fizička spremnost koju sam dostigao na treninzima. Mnogo je bolja nego što sam očekivao pre mesec dana. Nemam ciljeve na dugi rok, jer ne vidim sebe da ću igrati tako dugo. Zaista ne znam kako će se moja karijera odvijati i koliko ću biti u stanju da igram - rekao je Nadal.

Kurir Sport

Bonus video:

00:32

NOVAK NIJE IMAO SREĆE, ALI.. Rafael Nadal uoči mastersa u Rimu komentarisao čuvenu diskvalifikaciju (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track