HIT SNIMAK OBILAZI PLANETU! Novak i Olga igraju URNEBESNU IGRICU - Đoković se pošteno NAMUČIO, a teniserka je POPADALA od smeha!
Foto: Printscreen

šou

HIT SNIMAK OBILAZI PLANETU! Novak i Olga igraju URNEBESNU IGRICU - Đoković se pošteno NAMUČIO, a teniserka je POPADALA od smeha!

Tenis -

Novak Đoković je poznat kao neko ko je konstantno dobro raspoložen, i upravo na taj način ispraća 2023. godinu.

Ipak, u ovoj godini očekuje ga još obaveza, pošto će na teniski teren izaći već sutra.

Podsetimo, naša reprezentacija će na Junajted kupu igrati protiv Kine i Češke. Prvi rival biće Kina i to 31. decembra, dok će duel sa Češkom početi u noći između 1. i 2. januara.

Pored Novaka Đokovića u sastavu Srbije za Junajted kup nalaze se i Hamad Međedović, Nikola Ćaćić, Olga Danilović, Natalija Stevanović i Dejana Radanović. Pravila su jasna - reprezentacije će snage odmeriti u muškom i ženskom singlu, pa ako rezultat bude izjednačen pobednika će odlučiti miks dubl.

Atmosfera u našoj ekipi je fenomenalna, čemu svedoči i jedan video snimak koji se pojavio na mrežama, a u glavnim ulogama nalaze se Novak Đoković i Olga Danilović.

Naime, njih dvoje su igrali pantomime, Novak je morao Olgi da objasni reč "opera", u početku nije sve išlo glatko a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

Kurir sport

Bonus video:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track