NOVAK NAPRAVIO ŠOU NA KONFERENCIJI! Upitan kada je poslednji put jeo ČOKOLADU - odgovorio je KAO IZ TOPA, a onda se umešao Troicki
Foto: COLIN MURTY / AFP / Profimedia

hit

NOVAK NAPRAVIO ŠOU NA KONFERENCIJI! Upitan kada je poslednji put jeo ČOKOLADU - odgovorio je KAO IZ TOPA, a onda se umešao Troicki

Tenis -

Već godinama unazad, konstantno se bruji o ishrani Novaka Đokovića. I pored svih sportskih dostignuća, ishrana srpskog asa je često tema broj jedan.

Tako je bilo i ovog puta, na konferenciji za medije posle pobede nad Češkom, srpski teniser je dobio veoma zanimljivo pitanje.

"Novače, 2012. ste pojeli kockicu čokolade posle finala protiv Nadala, da li ste od tada jeli čokoladu?", pitao je jedan novinar, dok je Đoković kao iz topa odgovorio:

"Naravano da jesam", kazao se Novak u šaljivom tonu i potom doddao:.

"Vidim da ta priča kruži društvenim mrežama. Zapravo, ona je tačna, ali to ne mora da nužno znači da se to događa posle svake pobede, da odbijam da pojedem punu čokoladu ili dezert. Zapravo, pokušavam da se prepustim dezertima i volim da jedem slatko. Ali da, pojeo sam mnogo čokolade od tada", dodao je Novak.

Novak Đoković
foto: COLIN MURTY / AFP / Profimedia

Nastavio je novinar sa pitanjima:

"Novače, kada ste poslednji put sebi dozvolili da se potpuno prepustite čokoladi?"

"Sinoć. A dvojica sa kraja sobe mogu to da potvrde. Ne lažem, imali smo četiri dezerta, iako su bila veganska", odgovorio je Nole, da bi se u konverzaciju umešao i Troicki se na tom mestu umešao: "Znači zato te vrat danas boli!"

"Izvinite kapitenu. Smanjiću na tri dezerta po večeri", nasmejao se još najbolji teniser ikada.

Kurir Sport

Bonus video:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track