BATALILA TENIS ZBOG VELIKIH GRUDI, PA SE VRATILA VELIKOM POBEDOM! Pauza od osam meseci joj je prijala, evo kakvi su dalji planovi!
Foto: EPA/JOHN G. MABANGLO

povratak

BATALILA TENIS ZBOG VELIKIH GRUDI, PA SE VRATILA VELIKOM POBEDOM! Pauza od osam meseci joj je prijala, evo kakvi su dalji planovi!

Tenis -

Američka teniserka Amanda Anisimova šokirala je svoje navijače kada je saopštila da mora da napravi pauzu od tenisa!

Početkom maja prošle godine, Amanda je saopštila da će napraviti pauzu od tenisa na neodređeno vreme, navodeći kao razlog zabrinutost za svoje mentalno zdravlje.

"Zaista se borim sa svojim mentalnim zdravljem od leta 2022. godine. Postalo mi je nepodnošljivo da budem na teniskim turnirima. U ovom trenutku moj prioritet je moje mentalno zdravlje. Trudim se koliko mogu da prođem kroz sve ovo. Nedostajaće mi tenis i cenim podršku koju dobijam", napisala je tada Anisimova na svom Instagram nalogu.

A onda, osam meseci kasnije, Amanda se vratila na najbolji mogući način. Američka teniserka se pojavila na ACB Klasiku, turniru na Novom Zelandu, i u prvom kolu pobedila Anastasiju Pavljučenkovu.

Podsetimo, Amanda je pre nego što je odlučila da napravi pauzu dobijale brojne kritike zbog svojih grudi, što je uticalo na njenu odluku da se distancira od "belog sporta".

- Mnogo sam porasla i sazrela tokom prošle godine u tome kako želim da se pripremim, svom stilu treninga, da radim sve kako treba. Trudim se koliko god mogu, ozbiljno shvatajući oporavak, želim da dam sve od sebe svakog dana - rekla je Amerikanka.

Kurir sport

Bonus video:

03:20

ĐOKOVIĆ NA KORAK DO NAJVEĆEG IGRAČA U ISTORIJI TENISA! Analitičar: Uprkos povredi juče je demonstrirao TOTALNI TENIS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track