NOVAKOVA ZADNJICA U PRVOM PLANU, A NJEN POGLED SVE GOVORI: Sabalenka potpuno ODLEPILA - "VAU, kakav prelep pogled imam" VIDEO
Foto: Printscreen

šou

NOVAKOVA ZADNJICA U PRVOM PLANU, A NJEN POGLED SVE GOVORI: Sabalenka potpuno ODLEPILA - "VAU, kakav prelep pogled imam" VIDEO

Tenis -

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković braniće titulu na Australijan openu i pokušati da stigne do svog 25. grend slema, ali pre nego što turnir zvanično počne srpski teniser ima obaveze i u revijalnom delu.

Nakon što je saznao protiv koga će igrati u Melburnu, Novak se našao na terenu da zajedno sa svojim prijateljima odigra revijalni meč miks-dubla i tako oduševi publiku. A kada su on i Arina Sabalenka u timu, to je zagarantovano!

Između ostalog, bilo je čak i malo flertovanja od strane Beloruskinje, koja je u jednom trenutku prokomentarisala zadnjicu najboljeg srpskog sportiste! Pošto je ona bila na osnovnoj liniji, a Novak Đoković na mreži, s leđa je gledala prvog tenisera sa ATP liste. "Vau! Kakav prelep pogled imam", otelo se Arini Sabalenki, a ceo stadion mogao je to da čuje jer su teniseri igrali sa bubicama.

Novak se prvo iznenadio, zatim malo "zamešao" kukovima i izazvao mnogo smeha na tribinama, a smejali su se i rivali srpsko-beloruskog tandema. Sa druge strane mreže bili su Stefanos Cicipas i Marija Sakari, a i grčki dubl bio je veoma raspoložen tokom ove egzibije u Melburnu.

Pogledajte kako je to bilo:

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track