KO JE ZANOSNA CRNKA SA ĐOKOVIĆEVOG TRENINGA U MELBURNU? Novak izašao na teren sa steznikom na ruci, gledala ga simpatična devojka
Foto: Kurir sport/Vuk Brajović

AUSTRALIJAN OPEN

KO JE ZANOSNA CRNKA SA ĐOKOVIĆEVOG TRENINGA U MELBURNU? Novak izašao na teren sa steznikom na ruci, gledala ga simpatična devojka

Tenis -

Specijalni izveštač iz Melburna - Vuk Brajović

Kratak i sladak je bio trening Novaka Đokovića na Rod Lejver Areni - dan pre otvaranja turnira u meču protiv Dina Prižmića.

Novakov partner bio je kvalifikant Dejn Svini, sa kim je Novak u kratkim serijama isprobao svoj servis, ritern uz više vrsti servisa, ritern sa izlaskom na mrežu i odigravanje poena - tokom kojeg je zabeleženo više dužih i jačih razmena. Činjenica da je braneći i desetostruki šampion Melburna na ovom treningu izgledao veoma opušteno (i pored dugačkog crnog steznika na desnoj ruci) i odigravao u punoj snazi razmene protiv stamenog Svinija raduje sve koji su imali prilike da ga posmatraju danas, čak i ovako kratko.

1 / 13 Foto: Kurir sport/Vuk Brajović

Zanimljivo je bilo videti da je u njegovom stručnom štabu došlo do nekih promena uloga - gde će dojučerašnji sparing-partner Karlos Čarli Herera (sve češće) obavljati ulogu menadžera za komunikacije, dok je i ove godine u Melburnu uz Gorana Ivaniševića, Miljana Amanovića i Marka Panikija stručnjak za kinezi-terapiju Stiven Šašijan.

Kako se sa Novakom Đokovićem ne trenira svakog dana, Svini je uz sebe imao veoma brojan stručni štab da posvedoči o ovom dragocenom iskustvu, u kome se izdvajala simpatična crnka - sestra Australijanca, Ema Svini.

1 / 4 Foto: Kurir sport/Vuk Brajović

Meč protiv Dina Prižmića zakazan je za nedelju od 9 ujutru po centralnoevropskom vremenu.

Kurir sport

Bonus video:

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track