KAKO ĆE JELENA REAGOVATI? Poznata glumica "PRISVOJILA" Novaka: "Ti si DEČKO BROJ JEDAN" (FOTO)
Foto: Starsport

zanimljiv susret

KAKO ĆE JELENA REAGOVATI? Poznata glumica "PRISVOJILA" Novaka: "Ti si DEČKO BROJ JEDAN" (FOTO)

Tenis -

Srpski teniser Novak Đoković privlači pažnju gde god se okrene u Melburnu i do sada je pristao na hiljade i hiljade selfija, a nije mogao da kaže "ne" ni poznatoj glumici Rebel Vilson. Australijska zvezda, poznata po mnogobrojnim ulogama u komedijama koja se inače i sama bavi stend-apom, uspela je da "uhvati" Đokovića nakon pobede nad Adrijanom Manarinom u osmini finala i da sa njim konačno zabeleži zajedničku fotografiju.

Podelila je fotografiju na društvenim mrežama i napisala da je Đoković šampion, a kada je videla da se i Novaku dopalo kako su ispali - i sam je to okačio na svoj Instagram - ponovo je to podelila uz poruku "najbolji dečko". Naravno, sve kroz šalu što joj je i u opisu posla, ali videćemo kako će reagovati njihovi partneri - supruga Jelena Đoković i verenica Ramona Agruma.

Rebel Vilson, Novak Đoković
foto: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/REBELWILSON

Ipak, nakon vesti sa Australijan opena - da će Novak Đoković morati da igra u dnevnom terminu u četvrtfinalu protiv Tejlora Frica - teško da će biti prepoznatljivog osmeha na licu srpskog asa.

Odlukom organizatora, koja nikome nije logična, Đoković će po najjačem suncu od početka turnira morati da igra u dnevnom terminu na 30 stepeni Celzijusa, što svakako nije dobra vest. Ujedno, to je loša vest i za sve navijače u Srbiji pošto će taj meč početi u utorak oko 4.30 ujutru.

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

02:20

MOŽE LI NOVAK SLEDEĆE GODINE DA PRESKOČI FEDERERA U BROJU OSVOJENIH TITULA? Brajovć: Moguće da će disati za vratom i Konorsu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track