AMAN ČOVEČE, ZAR OPET?! Vlahović ponovo REŠETAO, a trener ga grdi jer je dao gol - ove reči Alegrija NIKOME NISU JASNE!
Foto: EPA/Alessandro Di Marco, AP/Fabio Ferrari

serija a

AMAN ČOVEČE, ZAR OPET?! Vlahović ponovo REŠETAO, a trener ga grdi jer je dao gol - ove reči Alegrija NIKOME NISU JASNE!

Fudbal -

Srpski napadač Dušan Vlahović je u najboljoj formi od kada je obukao dres Juventusa i u poslednjih pet utakmica dao je šest golova, međutim njegovom treneru Masimilijanu Alegriju uvek nešto nije po volji.

Tako je kritikovao Vlahovića nakon dva gola Sasuolu, dok je imao šta da mu zameri nakon još dva prethodne večeri protiv Lečea (3:0).

O čemu se radi? Vlahović je drugi gol na meču u 68. minutu kada je loptu koju je Mekeni poslao glavom "spakovao" u mrežu skoro sa gol-linije, eliminisavši tako bilo kakvu šansu da se odbije od stative i ne završi iza leđa Falkonea, međutim Alegri je i u tome video problem.

Dušan Vlahović
foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Preciznije, rekao je posle meča da bi bilo bolje da je Mekeni postigao gol, valjda da ni slučajno ne nastavi da rastne poljuljano samopouzdanje srpskog napadača.

"Mekeni se plaši letenja tako da je na današnju utakmicu u Leče došao vozom. Možda bi bilo bolje da je Vlahović pustio njega da postigne gol...", rekao je Alegri nakon susreta u kome je Juventus došao do nove pobede i skočio na prvo mesto na tabeli, pa je čak i uvek rezervisani trener poručio da su u borbi za titulu.

Kako i da ne budu kada Vlahović ovako igra, pa je postigao 11 od svega 35 golova svog tima. S druge strane Inter, koji je na bod iza "stare dame" i ima utakmicu manje, postiže mnogo više golova (49:10), ali su skoro na istom sa velikim rivalom.

Kurir sport

Bonus video:

00:31

Dušan Vlahović zablistao na prvom meču za Juventus

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track