LEGENDARNA MONIKA SELEŠ UPUTILA MOĆNU PORUKU NOVAKU Čula Đokovićev govor, pa se oglasila: Žao mi je što nismo igrali u istoj eri!
Foto: Profimedia

velikani

LEGENDARNA MONIKA SELEŠ UPUTILA MOĆNU PORUKU NOVAKU Čula Đokovićev govor, pa se oglasila: Žao mi je što nismo igrali u istoj eri!

Tenis -

Legendarna teniserka Monika Seleš poslala je divnu poruku podrške Novaku Đokoviću.

Pobedom nad Tejlorom Fricom Novak je stigao do 33. vezanog trijumfa na Australijan openu i tako izjednačio rekord slavne Novosađanke Monike Seleš.

Nakon meča srpski as je biranim rečima govorio o Moniki i tom prilikom otkrio da je ona bila njegov idol kada je počeo da se bavi tenisom.

"Volim Moniku, Monika mi je bila u glavi dok sam odrastao u Srbiji, svakoga dana. Jelena Genčić je radila i sa Monikom, tako da sam slušao mnogo o njoj – kako ona spava, jede, trenira.. ovo ili ono… Bila mi je jedan od idola u detinjstvu, bio sam nervozan pre nego što je trebalo da je upoznam. Imala je neverovatnu karijeru, naročito dobro igrala je ovde – svi se pitamo koliko daleko je mogla da ode da se nije desilo ono što se desilo. Sve najlepše o njoj", rekao je Nole.

Njegov govor oduševio je legendarnu šampionku, koja je ekspresno uzvratila istom merom:

"Odavno sam prestala da brojim Novakove grend slem titule - još odavno sam znala da će oboriti sve rekorde i da će postaviti neke jako teške za naredne generacije. Samo bih volela da samo igrali u isto jeri, bilo bi super da smo odigrali jedan miks zajedno, to bi bilo fenomenalno. Hvala ti, Novače, na zahvalnosti i na poštovanju i - idemo, osvoj Australijan open", napisala je oduševljena Monika na Instagramu.

Monika Seleš
foto: Printscreen

Kurir sport/J.M.

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track