ZAPAMTITE REČI OVE LEGENDE! ČUVENI IGRAČ ODAO PRIZNANJE KRALJU TENISA! Mnogima je sada ZAPUŠIO USTA - "Novak uvek pronađe rešenje"
Foto: Paul Crock / AFP / Profimedia

jake reči

ZAPAMTITE REČI OVE LEGENDE! ČUVENI IGRAČ ODAO PRIZNANJE KRALJU TENISA! Mnogima je sada ZAPUŠIO USTA - "Novak uvek pronađe rešenje"

Tenis -

Novak Đoković je oborio gotovo sve rekorde u svetu tenisa, iako je u poznim igračkim godinama ovaj čovek ne prestaje da nas iznenađuje na terenu i sigurno je da ćemo ga još dugo gledati u samom vrhu "belog" sporta.

Osim toga što je najbolji u istoriji tenisa, Đoković je i jedan od najboljih sportista ikada i rame je uz rame sa velikanima iz ostalih sportova.

Novakov veliki prijatelj je čuveni NFL igrač, Tom Brejdi, koji je impresioniran srpskim teniserom.

Tom Brejdi, Novak Đoković
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tokom jednog intervjua, Brejdi je istakao da je od Novaka navikao na čudesne preokrete, pošto se Đoković nebrojano puta vraćao iz nemogućih situacija.

- Gledao sam Novaka Đokovića kako je izgubio toliko prvih setova, i on je jednostavno na kraju pronalazio rešenje. Ne morate da dominirate 6:0, 6:0, 6:0, nekad možete da gubite na početku, i protivnici imaju plan takođe, ali kako meč odmiče, vidite kakav je plan i prilagodite svoj plan za kontranapad - poručio je Brejdi.

Kurir sport

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track