NOVAKOVOJ DOMINACIJI JE DOŠAO KRAJ?! Poznati Italijan smatra da je prošlo Đokovićevo vreme - "Ovo je početak njegovog pada..."
Foto: EPA Mast Irham

šta priča ovaj?

NOVAKOVOJ DOMINACIJI JE DOŠAO KRAJ?! Poznati Italijan smatra da je prošlo Đokovićevo vreme - "Ovo je početak njegovog pada..."

Tenis -

Bivši teniser Paolo Bertoluči veruje da je dominaciji Novaka Đokovića došao kraj.

Podsetimo, najbolji teniser ikada svoje učešće na ovogodišnjem Australijan openu završio je u polufinalu, u kom je slavio Italijan, Janik Siner.

Paolo tvrdi da je ovo verovatno početak pada Novaka Đokovića, a kako kaže, da li je tako videćemo tokom Indijan Velsa i Majamija.

"U Australiji je igrao loše, kao i na prethodnim turnirima, nije bio u dobroj kondiciji. Ono što ne znamo jeste da li je to zbog manjka pripreme, što može da se desi, ili je ovo početak njegovog pada. Saznaćemo tokom Indijan Velsa i Majamija, kada ćemo videti i da li se oporavio ili ne. Takođe ne znam šta radi sada, da li je prestao da trenira ili sa kojim intezitetom to radi. Samo članovi njegovog tima znaju", kazao je Bertoluči u ratgovoru za italijanski "Fanpage".

Govorio je bivši teniser i o Novakovim glavnim rivalima.

"Na mentalnom planu, Karlos Alkaraz je svetlosnu godinu udaljen od Sinera. Često u važnim momentima traži nešto dodatno od poena, želi da bude zabavan, da uključi publiku, odnosno da napravi neke posebne efekte. To su lepe stvari, koje vas izluđuju, ali nekada zbog njih gubite mečeve. Siner je mnogo stabilniji i fokusiraniji na dešavanja na terenu“, istakao je Bertoluči.

Kurir sport

Bonus video:

04:03

Krejg O’Šenesi ekskluzivno za Kurir: Novak neće dati da se otpiše tako lako!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track