NOVAK KAO MANEKEN! Isplivala fotka: U ovoj opremi će Đoković igrati na Rolan Garosu!
Foto: Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

faca

NOVAK KAO MANEKEN! Isplivala fotka: U ovoj opremi će Đoković igrati na Rolan Garosu!

Tenis -

Novak Đoković nije osvojio 25. grend slem u karijeri, pošto je učešće na Australijen openu završio u polufinalu. Naredni cilj je Rolan Garos.

Novak Đoković
foto: Gao Jing / Xinhua News / Profimedia

Novak Đoković pauziraće ceo februar, a onda će u martu posle pet godina zaigrati u Americi, na mestersu u Indijan Velsu. Posle američke turneje, na proleće sledi povratak u Evropu i drugi grend slem u sezoni u Parizu.

Nije sporno da će Novak Đoković doći na Rolan Garos sa ciljem da ga osvoji. Ujedno, tih meseci biće najintenzivniji period sezone. Između Rolan Garosa, Vimbldona i Olimpijskih igara u Parizu, Nole će imati priliku da obori nove neverovatne teniske rekorde.

A kada je reč o Rolan Garosu, najbolji teniser sveta, promovisao je novu sportsku opremu u kojoj će igrati u Parizu. A, ona je rađena na temu šljake, podloge na kojoj se igra na Rolan Garosu. Veoma elegantna "Lacoste" polo majica biće dostupna u tri varijante.

Zanimljivo, majica, šorc i znojnice su urađeni da se stapaju sa okolinom, tačnije podlogom na Rolan Garosu. Ovo su slične boje koje je trostruki pobednik Rolan Garosa već nosio u prošlosti, tokom sezone na šljaci.

Nakon što je završio učešće na Australijen openu, Srbin se posvetio porodici. U društvu supruge Jelene, sina Stefana i ćerke Tare proveo je nekoliko dana odmora u Trentino Alto Adiđeu, na severu Italije, blizu Bolcana.

Kurir sport

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track