POVREDIO SUPERVIZORA, IZBAČEN SA TURNIRA, PA SE OGLASIO POSLE SKANDALA: "Želim svima da kažem šta se desilo..."
Foto: EPA/Koen Suyk

sve otkrio

POVREDIO SUPERVIZORA, IZBAČEN SA TURNIRA, PA SE OGLASIO POSLE SKANDALA: "Želim svima da kažem šta se desilo..."

Tenis -

Francuski teniser, Gael Monfis, dospeo je u centar pažnje javnosti kada je diskvalifikovan sa egzibicionog turnira u Norveškoj i to zbog udaranja supervizora. Sada se Francuz oglasio posle skandala u Oslu i otkrio šta se stvarno desilo.

- Želim svima da kažem šta se desilo u u Oslu. Prema direktnom saopštenju UTS-a, sa moje strane nije bilo zlobe ili negativnosti. Nema zlostavljanja, nema nasilja. Međutim, dok smo se šalili u svlačionici, Stefan je nažalost povređen. Nikada mi nije bila namera da ga povredim ili mu nanesem štetu i na sreću Stefan to zna. Ljudi koji me poznaju znaju da to nije u mojoj prirodi. Stefan i ja smo se rukovali i krenuli dalje. Diskvalifikacija čini da izgleda kao da je bilo problema ili svađe iza scene, ali zapravo nije bilo, ovo je bila nesreća i ništa više - istakao je Monfis.

Gael Monfis
foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Podsetimo, do diskvalifikacije je došlo pošto je Gael Monfis u svlačionici imao bizarnu situaciju posle koje se supervizor turnira, Stefan Apostolu, povredio.

Mofnisa je zamenio njegov sunarodnik Luka Puj.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

02:58

PRESVALIČIO SAM SE, A ONDA SU MI NOVAK I JELENA ZAKUCALI NA VRATA Željko Samardžić progovorio o VELIKOM IZNENAĐENJU pred koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track