NOVAK DOBIO "OSKARA" Đokoviću u Americi uručen trofej za ulogu u kojoj ga gledamo ČITAVOG ŽIVOTA: Konačno, posle toliko godina...
Foto: Printscreen / Twitter / atptour

i ovo je osvojio

NOVAK DOBIO "OSKARA" Đokoviću u Americi uručen trofej za ulogu u kojoj ga gledamo ČITAVOG ŽIVOTA: Konačno, posle toliko godina...

Tenis -

Ceo svet priča o Oskarima, dominaciji Openhajmera i raznim mukama sa haljinama, odelima i nedostatkom istih, a "Oskara" je dobio i Novak Đoković! I to ni manje ni više nego za ulogu Novaka Đokovića! O čemu se radi?

ATP je nedavno snimio seriju jako zanimljivih promotivnih spotova u kojima je predstavljeno kako tenis uopšte nije sport već rijaliti šou i gluma i da profesionalni glumci zapravo tumače likove. Novak Đoković je u tom paralelnom svetu zapravo glumac Ben Kričli i sada je dobio "Oskara" za najbolju ispričanu priču!

"Konačno, posle toliko godina u ulozi Novaka Đokovića! Hvala svima, neverovatno putovanje prethodnih 20 godina u ulozi Novaka Đokovića. Nekad je bio zabavan, nekad dosadan, ali to je deo posla. Morate to da prihvatite. Želeo bih da se zahvalim mom prijatelju Frejzeru Meknajtu. Nije počelo kako bi valjalo, osvajanjem Australijan opena, ali je bilo zabavno prilikom cepanja majice u toaletu u Melburnu. To je bio jedan od najsmešnijih poteza mog lika. Hvala puno mojim producentima i režiserima. Vratiću se uskoro“, rekao je Novak.

Zapravo su navijači glasali na društvenim mrežama i dodelili su mu ovu nagradu, tako da je zapravo dobio pehar jako sličan Oskaru, a videli smo da je i sjajno odglumeo radost dobijanja pehara, pa bi se verovatno snašao i ispred filmske kamere. A nakon "Oskara" i glume sada je red i za tenis, pošto će u noći između ponedeljka i utorka igrati meč drugog kola Indijan Velsa sa Italijanom Lukom Nardijem.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

04:03

Krejg O’Šenesi ekskluzivno za Kurir: Novak neće dati da se otpiše tako lako!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track