REČI KOJE KIDAJU DUŠU! Sabalenka nije ni slutila da će joj SUDBINA ZADATI BOLAN UDARAC: Ljubavi moja, nadam se da čemo imati...
Foto: Printscreen

tragedija

REČI KOJE KIDAJU DUŠU! Sabalenka nije ni slutila da će joj SUDBINA ZADATI BOLAN UDARAC: Ljubavi moja, nadam se da čemo imati...

Tenis -

Jedna od najboljih teniserki sveta Arina Sabalenka doživela je veliku tragediju.

Njen dugogodišnji izabranik, bivši hokejaš Konstantin Kolcov, iznenada je preminuo u 42. godini života.

Nesrećna Beloruskinja tako je ostala bez svoje velike ljubavi, čoveka koji joj je bio naveća podrška i oslonac u životu i karijeri.

Arina i Konstantin bili su zajedno od 2021. godine. Bivši reprezentativac Belorusije u hokeju pratio je teniserku na turnirima i pružao joj podršku. Arina je često objavljivala njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama i ostavljala emotivne poruke svom dragom.

"Volim te. Srećan rođendan ljubavi moja. Ti si moja najdraža osoba, moj najbolji prijatelj i moja najjača podrška. Mir je s tobom, snaga, strpljenje i zdravlje. Nadam se da ćemo imati sve što smo planirali. Volim te", napisala je prošle godine u aprilu Sabalenka, ne sluteći da sudbina, nažalost, imala drugačiji plan i da nesrećni Kolcov neće dočekati svoj 43. rođendan.

Kurir sport/J.M.

05:48

SABALENKA OD PONEDELJKA NAJBOLJA TENISERKA SVETA: Plasirala se u četvrtfinale, pa otkrila kako joj je Novak čestitao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track