ALEKSANDAR PAVLOVIĆ OTKAZAO NEMCIMA, NEĆE DEBITOVATI ZA PANCERE: Evo, ovo su razlozi! Ima li šanse za Srbiju!
Foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

ovo niko nije očekivao

ALEKSANDAR PAVLOVIĆ OTKAZAO NEMCIMA, NEĆE DEBITOVATI ZA PANCERE: Evo, ovo su razlozi! Ima li šanse za Srbiju!

Fudbal -

Aleksandar Pavlović neće debitovati za Nemačku u martu mesecu. Fudbaler Bajerna otkazao je selektoru Julijanu Nagelsmanu.

Aleksandar Pavlović
foto: Eduard Martin / imago sportfotodienst / Profimedia

Aleksandar Pavlović bio je u žiži srpske i nemačke sportske javnosti proteklih nedelja, jer su ga želele obe reprezentacije. Na kraju, mladi fudbaler koji ima 19 godina pristao je da prihvati poziv Nemačke. Ali... Desilo se nešto nepredviđeno, pa fudbaler Bajerna neće debitovati za Pancere u prijateljskim utakmicama protiv Francuske i Holandije.

Danas rano ujutro Aleksandar Pavlović obavestio je selektora Nemačke Julijana Nagelsmana da će morati da propusti obe utakmice, jer ima upalu krajnika! Mladi fudbaler Bajerna nije se pojavio među reprezentativcima u ponedeljak, kada su se okupili u timskom hotelu u Gravenbruhu. Da podsetimo, mladi fudbaler izjavio je ranije, da ga povreda oka koju je dobio u poslednjem meču za Bajern protiv Darmštata (5:2) neće sprečiti da debituje za Nemačku.

Aleksandar Pavlović
foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

Julijan Nagelsman, na raspolaganju sada ima 25 igrača. Još nije poznato hoće li zvati zamenu za Aleksandra Pavlovića. Mediji u Nemačkoj pretpostavljaju da bi to mogao biti Pavlovićev saigrač iz Bajerna Leon Gorecka, koji je bio ozbiljno razočaran što je momak srpskih korena pre njega dobio prvobitno poziv. Na kraju, selektor je odlučio da se zadovolji igračkim kadrom koji ima i da ne bude naknadnih dolazaka.

Aleksandar Pavlović, odranije imao poziv reprezentacije Srbije. Ovo su novi detalji u celoj priči i pitanje je kako će se ona sada razvijati za mladog fudbalera Bajerna. On je prihvatio da igra za Nemačku, a selektor Srbije Dragan Stojković Piksi frekao je juče da su Orlovi dali sve od sebe da privole Pavlovića, ali da je on odlučio da izabere Nemačku.

Nemačka u subotu igra protiv Francuske, od 21.00 čas u Lionu, dok Holandiju dočekuje u utorak u Frankfurtu od 20.45 sati.

Kurir sport/Kicker

00:30

Piksi na Puškaš Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track