MARAKANA ĆE BITI PUNA U SUBOTU, DRAGO MI JE ŠTO NAM ZENIT DOLAZI U GOSTE: Milan Rodić jedva čeka Ruse u Beogradu!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

prijateljska

MARAKANA ĆE BITI PUNA U SUBOTU, DRAGO MI JE ŠTO NAM ZENIT DOLAZI U GOSTE: Milan Rodić jedva čeka Ruse u Beogradu!

Fudbal -

Milan Rodić, fudbaler Crvene zvezde, nosio je dres Zenita iz Sankt Peterburga u periodu od 2013. do 2017. godine.

Milan Rodić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Klub iz Rusije biće gost crveno-belih u subotu 23. marta, kada će dva kluba na stadionu "Rajko Mitić" od 19.00 časova odigrati prijateljsku utakmicu. Uz besplkatan ulaz za sve gledaoce.

- Rado se sećam igračkih dana koje sam proveo Rusiji, uživao sam nastupajući u njihovoj Premijer ligi. Igrao sam i za Zenit, klub koji je sjajno organizovan i koji ima izgrađeno ime i istoriju. Drago mi je što Crvena zvezda i moj nekadašnji klub neguju prijateljske odnose, koji su svojstveni takođe i srpskom i ruskom narodu - rekao je Milan Rodić.

Iskusni levi bek ističe da je Zenit svetski organizovan klub, koji iz godine u godinu raste.

- Zenit je klub koji se razvija, što je izuzetno značajno. Dok sam boravio u Sankt Peterburgu, svaki segment je bio na najvišem nivou, od organizacije utakmica, uslova za igrače, pa sve do najsitnijih detalja. Drago mi je kada vidim da se tu nisu zaustavili i da svake godine podižu lestvicu. Crvena zvezda i Zenit već godina imaju sjajnu saradnju, bolje rečeno, prijateljski odnos, te me uvek obraduju utakmice koje organizuju. Znamo da im nedostaju mečevi van ruske lige, u situaciju u kojoj se nalaze, a nama je uvek zadovoljstvo kada možemo da se sastanemo. Biće puna Marakana, siguran sam.

Milan Rodić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Zvezdino dete - Strahinja Eraković je iz Crvene zvezde prešao u redove ruskog kluba.

- Zenit je sjajna sredina za mladog igrača, to sam rekao i Strahinji kada je odlazio. Napravio je odličan potez, siguran sam da će dosta napredovati i ostaviti trag u prijateljskom klubu. Ima fenomenalne uslove, ulaže dosta truda i rada, to se vidi i na terenu. Srbi i Rusi su bratski narod, te mu je i život u Sankt Peterburgu lep, a na svima nama je da nastavimo da negujemo prave vrednosti i vekovno prijateljstvo - zaključio je Rodić.

Pored njih dvojice, od bivših igrača Crvene zvezde, dres Zenita nosio je i Vukašin Jovanović.

Kurir sport

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track