DOBRO POZNATO LICE NA NOLETOVOM TRENINGU! Evo sa kim je Đoković trenirao u Monte Karlu - ČUVENI teniser je uz srpskog asa! FOTO
Foto: FOTO: VBKS

nastavlja se saradnja

DOBRO POZNATO LICE NA NOLETOVOM TRENINGU! Evo sa kim je Đoković trenirao u Monte Karlu - ČUVENI teniser je uz srpskog asa! FOTO

Tenis -

Novak Đoković je već nekoliko dana u Monte Karlu, gde se priprema za turnir na šljaci, koji počinje u nedelju.

Nole u Kneževini trenira s Nenadom Zimonjićem. Proslavljeni srpski teniser i specijalista za dubl biće uz najboljeg igrača svih vremena, ali još nije poznato da li samo na ovom turniru ili i u nastavku sezone na šljaci.

Zimonjić je radio s Đokovićem i u Košutnjaku, pa deluje da će Ziki biti privremena zamena za Gorana Ivaniševića. Deo stručnog štaba našeg asa u Monte Karlu su Marko Paniki i Miljan Amanović, a uskoro bi trebalo da im se pridruži i Čarli Gomez Erera.

Svojim bogatim iskustvom, možda ponajviše u volej igri, Ziki će Đokoviću biti od velike koristi.

- Još nemam jasnu ideju ko bi mogao da bude moj trener i da li će uopšte nekog biti. Imao sam trenere od malih nogu. Pokušavam da osetim šta je to što mi prija. Tako da, bićete blagovremeno obavešteni svakako ako neko bude došao - rekao je Đoković na pitanje o novom treneru.

Zanimljivo je da je Nole trenirao s Holgerom Runeom. Danac možda ne igra na vrhunskom nivou u poslednje vreme, ali je na šljaci ostvario najveće grend slem uspehe, dva puta je igrao četvrtfinale Rolan Garosa, i to prošle i pretprošle godine, pa je vežbanje s njim od velike koristi.

- Nastavljamo tradiciju. Otvaramo trening u Monaku s Novakom Đokovićem - napisao je Rune.

Đoković svakako želi što bolji plasman, pa i pehar na ovom turniru. Sudeći prema poslednjem preseku stanja na ATP listi, srpski as će sigurno ostati na prvom mestu i nakon mastersa u Monte Karlu, dobra stvar je što brani samo 90 bodova osvojenih prošle godine, kada ga je u trećem kolu izbacio Lorenco Museti, međutim, ni rivali nisu u mnogo goroj poziciji, sa izuzetkom Janika Sinera, koji je prošle godine igrao u polufinalu.

Sinerov trener

Kejhil: Novak će napredovati

Trener Janika Sinera Daren Kejhil smatra da će Novak igrati sve bolje: - Znamo da će Đoković nastaviti da napreduje, da traži rešenja, da će i Medvedev tražiti rešenje. Alkaraz stalno poboljšava servis. Svako stalno pravi promene kako bi igrao bolje. Siguran sam da će i Janik napredovati.

Kurir sport / P. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track