TRAŽILA 200.000 EVRA OD NOVAKA ZA JEDNU USLUGU, A SADA BACILA OKO NA SINERA! Pevačica JURILA Italijana, on IZBEZUMLJENO POBEGAO!
Foto: Instagram Printscreen

neprijatna situacija

TRAŽILA 200.000 EVRA OD NOVAKA ZA JEDNU USLUGU, A SADA BACILA OKO NA SINERA! Pevačica JURILA Italijana, on IZBEZUMLJENO POBEGAO!

Tenis -

Italijanski teniser Janik Siner igra vrhunski tenis u ovom trenutku i posle osvajanja mastersa u Majamiju "preskočio" je Karlosa Alkaraza na ATP listi i sada diše za vrat lideru Novaku Đokoviću. Međutim, s popularnošću koja raste, sada i mladi Italijan ima ljude koji mu dišu za vratom i pokušavaju da ga iskoriste za ličnu promociju.

Tako je posle titule u Majamiju, Sinera po čitavom kompleksu jurila italijanska pevačica Laura Pausini koja je bila čak i blago neprijatna, tako da se više puta fotografisala sa "junakom nacije". I ne samo to, Laura Pausini (49) je postala i "junakinja" snimka koji je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama, a na kome pokušava da poljubi mladog tenisera koji nije znao kako da se ponaša u toj situaciji!?

Janik Siner
foto: Instagram Printscreen

Laura je obgrlila Janika i potom se ispućila očekujući poljubac (!?), a teniser ju je zbunjeno pogledao. Nakon toga se i sam ispućio u pravcu 27 godina starije pevačice... Pogledajte kako je to izgledalo!

Naravno, ovo je podiglo prašinu da je Laura želela nešto više od Sinera od pukog zagrljaja i fotografije za uspomenu, a prošle godine se skrasila kada se udala za muzičara Paola Kartu. Ne znamo baš kako će reagovati kada vidi fotografije i snimke iz Majamija gde je njegova draga "poludela" za Sinerom.

Zanimljivo, crnogorski mediji su 2014. godine preneli da je Pauzinijeva navodno tražila 220.000 evra da peva na svadbi Novaka i Jelene pa je ona i tako stigla u centar pažnje svetske javnosti.

Kurir sport/Mondo

BONUS VIDEO

04:03

Krejg O’Šenesi ekskluzivno za Kurir: Novak neće dati da se otpiše tako lako!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track