VILANDER PONOVO OMALOVAŽAVA ĐOKOVIĆA: Šveđanin UZBURKAO JAVNOST novim komentarom o Noletu!
Foto: Profimedia, Shutterstock/masisyan

sramota

VILANDER PONOVO OMALOVAŽAVA ĐOKOVIĆA: Šveđanin UZBURKAO JAVNOST novim komentarom o Noletu!

Tenis -

Mats Vilander je bivši sedmostruki grend slem šampion, sada uspešni teniski analitičar, a njegove izjave o Novaku Đokoviću su blago rečeno pristrasne.

Vilander je jedan od najvećih kritičara najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, a pred start turnira u Monte Karlu Mats je još jednom indirektno omalovažio uspehe srpskog tenisera.

Naime, govoreći o Karlosu Alkarazu, Šveđanin se dotakao i Novaka, za kod smatra da nije najbolji teniser u istoriji.

Novak Đoković, Karlos Alkaraz
foto: EPA/STR

- Karlos Alkaraz bi mogao da postane drugi najvažniji teniser u istoriji ovog sporta. Za mene je Rodžer Federer najvažniji u istoriji - rekao je Vilander i još jednom razbesneo tenisku javnost.

Nastavio je da priča o mladom Špancu, ali kroz prizmu Đokovića.

- Ne verujem da Alkaraz može da nadmaši Đokovićev rekord u dužini vladavine na prvom mestu svetske liste, ali ja sada i ne govorim o brojkama i rezultatima. Rodžera smatram najvažnijim kada je u pitanju značaj tenisera za sport, utisak koji izaziva kod navijača - zaključio je Vilander razgovor za "Eurosport".

Dobro je poznato da Novak na negativne komentare o sebi reaguje još boljom igrom i većom motivacijom, tako da ostaje nada da će tako biti i pred Monte Karlo, gde će Đoković tražiti novu titulu nakon devet godina pauze jer je poslednji put pehar podigao 2015. godine.

Bonus video:

00:23

NOVAK ĐOKOVIĆ NA PREMIJERI FILMA O NIKOLI PILIĆU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track