NAJVEĆI TENISKI ZAVODNIK IMA NOVU CICU: Došao u skupocenoj limuzini i pokupio lepoticu koja je bila u agoniji zbog Novaka! VIDEO
Foto: Screenshot

Nova ljubav

NAJVEĆI TENISKI ZAVODNIK IMA NOVU CICU: Došao u skupocenoj limuzini i pokupio lepoticu koja je bila u agoniji zbog Novaka! VIDEO

Tenis -

Grigor Dimitrov (32), bez ikakve konkurencije, važi za najvećeg zavodnika u svetu tenisa.

Lista devojaka sa kojima je bio je poduža, a sada je na njoj, ako je verovati stranim medijima, i njegova koleginica, francuska lepotica Aliz Lim.

U video prilogu sa ulica Monte Karla, može se videti kako je Dimitrov čekao u skupocem automobilu. Potom mu prilazi 33-godišnja Aliz, a zatim njih dvoje nestaju u noć.

Dimitrov je, bar ono što je poznato javnosti, bio u vezi sa koleginicama Serenom Vilijams i Marijom Šarapovom, potom sa čuvenom pevačicom Nikol Šerzinger, kao i sa milijarderkom Lolitom Osmanovom.

Aliz Lim nije u vrhu ženskog tenisa. Najbolji renking u karijeri joj je bilo 135. mesto. Poslednjih godina i ne igra aktivno, već je zaposlena kao voditeljka na Jurosportu.

Simpatična Francuskinja je ostala upamćena i kao jedna od retkih koja je zdušno podržavala Novaka Đokovića dok je bio zatvoren u hotelu u Melburnu tokom kovida.

Lepa Francuskinja je na društvenim mrežama brisala one koji su napadali Novaka.

- Za mene je on i dalje veliki šampion u onome što je postigao i kada se ovo preokrene i počne da pobeđuje, ljudi će ići dalje. Ova priča je tako velika. Čak sam i prestala da pratim neke ljude na Tviteru jer je bilo previše - rekla je tada.

Kurir sport

Bonus video:

00:08

Novak pred meč u Monte Karlu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track