OSVOJILA PORŠE, A NEMA VOZAČKU DOZVOLU: Evo šta će šampionka Štutgarta uraditi sa skupocenim automobilom!
Foto: Paul Zimmer / imago sportfotodienst / Profimedia

lepa nagrada

OSVOJILA PORŠE, A NEMA VOZAČKU DOZVOLU: Evo šta će šampionka Štutgarta uraditi sa skupocenim automobilom!

Tenis -

Jelena Ribakina, teniserka iz Kazahstana, osvojila je turnir u Štutgartu i kao glavnu nagradu dobila ključeve skupocenog Poršea i to modela "Tajkan Kros Turizmo".

Jelena Ribakina, Elena Ribakina
foto: Paul Zimmer / imago sportfotodienst / Profimedia

I umesto da bude srećna što će biti u prilici da vozi automobil koji u najjeftinijoj varijatni košta 100.000 evra, Jelena Ribakina (24) se našla u problemu. Ruskinja koja igra tenis pod zastavom Kazahstana nema vozačku dozvolu i ne može da vozi Porše.

Prošle nedelje, Ribakina je imala prilično uspešnu nedelju u Štutgartu pošto je osvojila svoju treću titulu u godini. Pored pehara i vrede nagrade dobila je i luksuzni Porše. Ali, rođena Moskovljanka rešila je problem.

- Ne znam šta ću sa automobilom. Sigurno ću ga prebaciti u Dubai, gde živim. Automobil će voziti moj trener Stefano, možda i moja mama. Nadam se uskoro i ja - smejući se, pričala je Ribakina.

Elena Ribakina
foto: EPA/Tolga Akmen

Posle pobede u Štutgartu i sjajne nedelje u Nemačkoj, četvrta teniserka sveta Jelena Ribakina planira da se vrati u tu zemlju tokom sezone na travi. Za sada, teniserka iz Kazahstana se prijavila da igra na WTA 500 turniru na travi u Berlinu, a postoji i šansa da se odluči da igra na WTA 250 turniru u Bad Homburgu.

- Razgovarala sam sa trenerom. Mislim, da će igrati u Berlinu, možda i u Bad Homburgu. Još nismo doneli konačnu odluku. Želim da igram što više turnira na travi jer mi je to omiljena podloga - pojasnila je Ribakina, šampionka iz Vimbldona 2022. godine.

Kurir sport

Bonus video:

00:20

Melburn, Australijan open, navijači, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track