PRILIKA ZA NEKOG NOVOG NOVAKA, ANU I JELENU! Crvena zvezda organizuje BESPLATNU školu tenisa za najmlađe!
Foto: TKCZ

lepa priča

PRILIKA ZA NEKOG NOVOG NOVAKA, ANU I JELENU! Crvena zvezda organizuje BESPLATNU školu tenisa za najmlađe!

Tenis -

I ove godine TK Crvena Zvezda organizuje besplatnu prolecnu skolu tenisa za decu pet do devet godina koja će trajati od 27.04. do 26.05.2024.

TKCZ
foto: TKCZ

Javni čas ce se organizovati 27.04. u 11h na terenima TK Crvena Zvezda uz prisustvo i nadzor našeg proslavljenog Viktora Troickog.

TKCZ
foto: TKCZ

Viktor je na istim terenima proveo svoje detinjstvo i rado će novim upisnicima podeliti svoja iskustva i znanje stečena širom sveta.

TKCZ
foto: TKCZ

- Kao klub koji je po uspesima svojih takmičara decenijama na vrhu srpskog tenisa posebno smo posvećeni razvoju najmlađih koji su ponos kluba. Asovi poput Viktora Troickog, Slobodana Živojinovića,Jelene Janković i Nenada Zimonjića proslavili su ne samo TK Crvena Zvezda već i Srbiju širom sveta. I ove godine, po peti put, ovu akciju ce podržati Data-Driven Lab koji prati svaku aktivnost našeg kluba vezanu za razvoj dece. Pozivamo decu i roditelje da mesec dana uživaju i probaju tenis kao sport i da se zabavljaju sa novim drugarima i našim iskusnim stručnjacima. Za upis zainteresovani mogu da se jave na 063 658 719. Sve što je potrebno je dobro raspoloženje i osnovna sportska oprema, a sve ostalo je na nama” – rekao je direktor TK Crvena Zvezda Slobodan Vojinović.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:20

Melburn, Australijan open, navijači, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track