Đoković u Riju: Malo tenisa, malo fudbala

Egzibicija

Đoković u Riju: Malo tenisa, malo fudbala

Tenis -
Hvala puno na dobrodošlici. Nisam očekivao da ću ikada igrati protiv Guge, ali mi se želja ostvarila. On je apsolutni favorit na šljaci, tri puta je osvajao Rolan Garos, izjavio je Đoković

Januarska reka u novembru.Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković ispunio je jednu od do juče neostvarenih želja i stigao u Brazil.

Trodnevnu posetu Rio de Žaneiru Nole će iskoristiti da odigra teniski meč s nekadašnjim svetskim reketom broj jedan i najboljim brazilskim teniserom svih vremena Gustavom Kuertenom, a zatim i da bude deo humanitarnog fudbalskog susreta čiji je organizator Dejan Petković. Uz Ramba i Noleta na terenu će se pojaviti i velikani poput Renata Gauča, Zika i Bebeta. Duel Noleta i Guge (nadimak Kuertena) na programu je danas, dok je fudbalska egzibicija zakazana za nedelju.Prve utiske po stizanju u Rio de Žaneiro Đoković je podelio putem svog Fejsbuk profila. Uz idiličnu fotografiju na kojoj se vidi predivna vodena površina i na kojoj Nole u ruci drži koktel, otkrio je kako se oseća po dolasku u Brazil.- Ćao svima! Stigao sam u Rio i mogu da vam kažem da sam oduševljen! Iskreno, uvek mi je bila želja da posetim Brazil i baš sam srećan što sam konačno ovde. Jedva čekam egzibicioni meč protiv Guge! Nadam se da će svima biti interesantno i da će doći puno ljudi. U međuvremenu, pozdrav iz Rija - napisao je Novak.

Pomozite deciNovak Đoković je po dolasku u Rio de Žaneiro obišao novoizgrađeni teniski centar u jednoj od favela u kojoj će odigrati meč sa Gustavom Kuertenom.- Decu treba da vratimo u društvene tokove. Mislim da je ovo odličan projekat i da će većina ovih mališana početi da se bavi tenisom i da će jednog dana postati najbolji na svetu - poručio je Đoković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track