ANA: Razočarana sam, uzbudljivo je igrati u Srbiji
Foto: REUTERS

Tužna

ANA: Razočarana sam, uzbudljivo je igrati u Srbiji

Tenis -
Nadala sam se da ću fizikalnom terapijom rešiti problem sa povredom. Uvek je uzbudljivo igrati u Srbiji", rekla je naša teniserka, koja propušta duel sa Slovačkom

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović rekla je da je veoma razočarana što zbog povrede neće moći da igra za reprezentaciju Srbije u meču prvog kola Svetske grupe Fed kupa protiv selekcije Slovačke u Nišu.

Ivanovićeva je morala da otkaže učešće zbog povrede ramena zadobijene na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu prošlog meseca.

"To je veoma razočaravajuće. Zaista sam se nadala da ću fizikalnom terapijom rešiti problem sa povredom što je pre moguće. Uvek je tako uzbudljivo igrati u Srbiji jer nemamo mnogo prilika za to, pa sam jako tužna što propuštam meč sa Slovačkom. Nastavljam sa oporavkom i pokušaću da se što pre vratim na teren", izjavila je Ivanovićeva.Meč u niškoj dvorani Čair propustiće i Jelena Janković, takođe zbog povrede, tako da će Srbija protiv Slovačke biti izuzetno oslabljena. Na spisku selektora Dejana Vraneša su Bojana Jovanovski, Aleksandra Krunić, Vesna Dolonc i Ivana Jorović.

Meč prvog kola Fed kupa između Srbije i Slovačke igra se u Nišu 9. i 10. februara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track