Đoković: Uh, kako sam zezao Kobija!

Pravi drugari

Đoković: Uh, kako sam zezao Kobija!

Tenis -
Novak otkrio da američki košarkaš voli da se šali na račun svojih godina

Čovek veseljak.Najbolji teniser sveta Novak Đoković otkrio je da najbolji košarkaš Lejkersa Kobi Brajant voli da se šali na račun svojih godina. Nole nije zalazio u detalje, ali možemo samo da pretpostavimo kako je Brajant komentarisao svoja 34 leta sa devet godina mlađim teniserom.- Kobi se šalio na račun svojih godina, ali mislim da je zaista u boljoj formi neko ikada. Uvek sam bio veliki fan NBA košarke i nikada ranije nisam imao priliku da dobijem sedišta u prvom redu. S profesionalne strane, fenomenalan je osećaj gledati druge uspešne sportiste kako se kreću po terenu, znoje i bore se za pobedu - rekao je Đoković.Prvi reket sveta jedva čeka okršaj Srbije i SAD u Dejvis kupu.- Informisao sam se o gradiću Bojsiju na Guglu. Video sam da je nadmorska visina oko 800 metara. Mislim da će to ići u korist domaćinu. S druge strane, ne znam, voleo bih da odem na skijanje u San Voli, koji je veoma blizu, ali nažalost, moraću da ostanem uz reket i igram što bolje mogu kako bih pokušao da pobedim - poručio je Đoković.Novak je ove sezone osvojio dva trofeja, Australijan open u januaru i prošle nedelje turnir u Dubaiju i tako produžio niz pobeda na 18.

Danas protiv FonjinijaNovak Đoković svoju turneju u SAD počinje danas na turniru u Indijan Velsu, gde će igrati sa Fabiom Fonjinijem. Italijan je 36. na ATP listi, a s Novakom se sastajao ukupno tri puta i doživeo isto toliko poraza. Fonjini je u prvom kolu bio bolji od Slovenca Aljaža Bedenea sa 6:4, 6:3.

Teniseri pod šlemomNovak Đoković, Ana Ivanović, Rodžer Federer, Rafa Nadal i Viktorija Azarenka promovisali su izgradnju novih terena u Indijen Velsu. Organizatori su izveli najbolje tenisere sveta na veliko gradilište, a momci i devojke su u veselom raspoloženju i sa šlemovima na glavama pozirali brojnim foto-reporterima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track