Tipsarević navija i pati
Foto: Beta

Bodri iz fotelje

Tipsarević navija i pati

Tenis -
Janko šalje poruke podrške srpskim teniserima koji u Americi igraju mečeve četvrtfinala Dejvis kupa

Podrška preko Tvitera!Srpski teniser Janko Tipsarević svim srcem navija za Dejvis kup reprezentaciju Srbije, koja se u američkom gradu Bojsiju bori za plasman u polufinale svetskog takmičenja! Kako je ranije najavio da nije spreman da se suprotstavi Amerima, Tipsa svakodnevno bodri naše tenisere i ohrabruje ih putem društvene mreže Tviter.Dan uoči početka mečeva u Bojsiju Janko je poručio svojim kolegama da je mislima uz njih.- Konstantno mislim na vas, momci - napisao je na Tviteru, a samo nekoliko sati pre Novakovog okršaja sa Iznerom Janko je nestrpljenje podelio sa svojim fanovima:- Počinjemo za samo nekoliko sati!- Bravo, Nole! Bravo! - bila je Tipsina poruka nakon trijumfa Novaka Đokovića, a u ponoć između petka i subote bodrio je Viktora Troickog.Tipsa je izjavio i da mu je odluka da ne igra protiv Amera teško pala, ali da se nada da će za sledeći meč biti u formi i pridružiti se reprezentaciji.Srbija posle pobede Novaka Đokovića nad Džonom Iznerom sa 3:0 i poraza Viktora Troickog od Sema Kverija sa 3:2 ima nerešen rezultat sa Amerikom (1:1). Borba za polufinale nastavlja se u Bojsiju. Dubl su sinoć odigrali Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac protiv braće Brajan.

Janko Tipsarević se nervira u sitne sate uz televizor
Janko Tipsarević se nervira u sitne sate uz televizor

Troicki pao!Viktor Troicki, nakon velike borbe od tri sata i 20 minuta, nije uspeo da se izbori sa Amerikancem Semom Kverijem i nakon poraza od 3:2 (7:6, 3:6, 4:6, 6:1, 6:4) izjavio je da je nedostatak samopouzdanja uticao na njega.- Fali mi samopouzdanja u ovakvim mečevima. Mislim da sam odigrao dobar meč i dao sve od sebe, ali to na kraju nije bilo dovoljno. Šteta zbog poraza. Idemo dalje, verujem u tim - izjavio je Troicki.

Zimonjić izveštavaČlan Dejvis kup reprezentacije Nenad Zimonjić preuzeo je ulogu izveštača, pa je nakon singl mečeva Novaka i Troickog podelio impresije sa svojim prijateljima na Tviteru.- Posle velike borbe 1:1! Bravo za Noleta i Vicu! Malo je nedostajalo da budu dve pobede. Idemo protiv braće Brajan! Srbija! - napisao je Zimonjić na svom Tviter profilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track