Džajić: Nisu mi dali kod Putina
Foto: Sasa Pavlic

Neprijatelj bivše vlasti

Džajić: Nisu mi dali kod Putina

Fudbal -
Istina je to što priča Vladan Lukić, osećao sam se kao u kavezu kad je ruski premijer posetio Marakanu, kaže predsednik Zvezde

Otkrivena tajna.Predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić potvrdio je navode bivšeg prvog čoveka kluba Vladana Lukića da mu bivša vlast nije dozvolila da se vidi s Vladimirom Putinom. Kad je ruski premijer 23. marta 2011. godine posetio Marakanu, Draganu Džajiću je zabranjeno da se približi Putinu.Nisu mu dali iz lože- Istina je to što Lukić priča. Osetio sam to kad sam dolazio na stadion tog dana. Video sam da se nešto sprema. Na ulazu sam dobio aplauz, dok su neki drugi dobili zvižduke. Kad je utakmica između mladih timova Zvezde i Zenita završena, nisam mogao da izađem iz lože. Osećao sam se kao da sam u kavezu - otkrio je za Kurir Dragan Džajić i dodao:- Na vratima su stajali neki ljudi mrkih pogleda i nisu nam dozvoljavali da izađemo. Trajalo je to nekoliko desetina minuta. Hvala Lukiću što je to javno rekao!Ataci Čovića i KokezeDragan Džajić tvrdi da nikad nije rekao nijednu reč protiv bivšeg prvog čoveka kluba Vladana Lukića. Proteklih meseci potpredsednici sadašnje upra­ve Ne­bojša Čović i Slaviša Kokeza prozivali su Lukića i njegove saradnike da su nedomaćinski poslovali, zaduživali se novim kreditima i sklapali ugovore sa igračima nepovoljne po klub. Izraz „guščija pašteta“ postao je sinonim za rasipanje na Marakani.- Vladan Lukić spada u ljude koje cenim i poštujem. Ne postoji nijedan zapisnik sa sednica Upravnog odbora kluba u kojem sam rekao bilo šta protiv njega. Nas dvojica nemamo problem. Zahvalan sam mu na svemu što je u ime kluba uradio za mene i to ne zaboravljam - rekao je za Kurir Dragan Džajić.

Vladimir Putin okružen političarima na Marakani
Vladimir Putin okružen političarima na Marakani

Lukiću, dođi na utakmicuDraganu Džajiću je žao što Vladan Lukić u širokom luku zaobilazi Marakanu:- Nisam se čuo već duže vreme s njim. Ali, bez demagogije, kod mene je Lukić uvek dobrodošao. I to na velika vrata! Voleo bih da dođe na Marakanu, da zajedno gledamo utakmice. On zna da ovo što pričam iskreno i mislim!

Uvek sam branio VladanaVladan Lukić tvrdi da se protiv njega i njegovih saradnika iz bivše uprave vodi orkestrirana kampanja od strane nekoliko članova sadašnje uprave.- U Zvezdi svako može da kaže šta misli i, naravno, da za svoje reči odgovara. Nisam čovek koji je tumačio tuđe izjave. Istina je da ne volim kad napadaju Lukića. Uvek sam govorio da treba baratati činjenicama kad se neko optužuje. Niti sam napadao Lukića niti ću to ikad činiti - zaključio je Džajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track