OSVETILA JELENU: Ana ekspresno do osmine finala

WTA MADRID

OSVETILA JELENU: Ana ekspresno do osmine finala

Tenis -
Ana je ubedljivo savladala teniserku koja je u na startu turnira eliminisala našu Jelenu Janković

MADRID - Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u osminu finala turnira u Madridu, pošto je u drugom kolu bila bolja od Južnoafrikanke Šanel Šipers (6:2,6:2).Ivanovićeva će u narednom kolu igrati protiv Laure Robson koja je ranije danas bila bolja od Agnješke Radvanske.

Tok meča:

Srpska teniserka je odlično otvorila meč. Najpre je bez većih problema osvojila uvodni gem, a zatim je oduzela servis protivnici i došla do prednosti 2:0.Borbena Južnoafrikanka uspela je da vrati brejk, međutim, to nije poremetilo Ivanovićevu, koja odmah uzvraća istom merom i ubrzo stiže do prednosti 4:1.Pri rezultatu 5:2 raspoložena srpska teniserka pravi još jedan brejk i ekspresno osvaja prvi set na meču.

Sve do šestog gema drugog seta teniserke su sigurno osvajale svoje servis gemove. Pri rezultatu 3:2 za našu teniserku, Ana je napala servis protivnice, došla do brejk prilike i iskoristila je.Delovalo je da se nakon toga južnoafrička teniserka u potpunosti predala. Do kraja seta Ivanovićeva je osvojila sve gemove i potpuno zasluženo izborila plasman u narednu rundu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track