Belgijanci gledali Noleta, pa razbili Mihu!
Foto: Rojter

Uspeo pakleni plan selektora „crvenih đavola“

Belgijanci gledali Noleta, pa razbili Mihu!

Tenis -
Mark Vilmots uoči meča sa Srbijom naterao svoje igrače da četiri i po sata gledaju kompletan meč polufinala Rolan Garosa

E, tako se to radi, Miho!Selektor Belgije Mark Vilmots uspeo je da natera mlade zvezde „crvenih đavola“ da četiri i po sata sede na stolici, bulje u televizor i gledaju polufinale Rolan Garosa između Đokovića i Nadala.Iz TV sale na stadionSamo pola sata nakon završetka obračuna dvojice tenisera, „crveni đavoli“ su seli u autobus i otišli pravo na stadion Kralj Boduen, gde su lagano pobedili „orlove“ s 2:1. Na prvi pogled deluje da Vilmots ima velikih problema s autoritetom.Očigledno je da Azar, Benteke, De Brujn, Lukaku, koji često pune stranice tabloida zbog noćnog života i nestašluka, i te kako imaju frku od 44-godišnjeg stručnjaka.Neka vide kako se bori- Hteo sam da inspirišem igrače neverovatnom željom i voljom tenisera za pobedom. Da vide kako se bori do poslednje kapi znoja - rekao je Belgijanac.

Pevanje himne je najlepši osećajSelektor Srbije u emisiji „Ljudi“ na TV B92 opet je našao opravdanje za svoj kodeks pevanja himne i izbacivanja Adema Ljajića iz nacionalnog tima.- Pevati himnu je najlepši osećaj. Svi pričamo kako mnogo volimo Srbiju, ali kad to treba da se pokaže... Znam da se mnogi nisu složili sa mnom, međutim, ako neko igra za reprezentaciju, ne može da predstavlja zemlju samo delimično. Zato sam i doneo kodeks ponašanja. Kad sam ja igrao u reprezentaciji, toga nije bilo, svako je radio šta je hteo, a ja to ne želim - ispričao je Mihajlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track