FARMA 38. DAN: Vajs uspešno završio zadatak, dobio živu ribu kao nagradu!

Ispunio zadatak

FARMA 38. DAN: Vajs uspešno završio zadatak, dobio živu ribu kao nagradu!

Stars -
Vajs je bio na tajnom zadatku u kom je morao da sakrije po jednu stvar od svakog farmera. Zadatak je ispunjen, a on je za nagradu dobio tri žive ribe

Zorica Marković, pevačica bez dlake na jeziku, izvređala je Simonidu Ačević, Jutjub zvezdu koja je na imanje u Lisoviče stigla zahvaljujući hitu "Hopa-cupa".Naime, Farmeri su igrali "Igru istine" i dok je Simonida odgovarala na pitanje koje joj je postavio Šeki Turković a u vezi sa njenom lenjošću, Zorica Marković joj je dobacila da je gica prasica. "Do juče si ležala, da li si stvarno bila bolesna", pitao je Šeki Simonidu."Ti imaš problema sa pamćenjem. Naravno da sam ušla na Farmu da steknem popularnost, mada je ona bila na zavidnom nivou pre nego što sam ušla", rekla je Simonida."Gico prasice, kako te nije sramota", prekinula ju je Zorica. "Jesam, debela sam. Volite me i plešite sa mnom hopa-cupa", odgovorila je Jutjub zvezda. "Nemoj više da uzimaš mikrofon u ruke plašiš ljude. Ne poštuješ Šekija ni mene", uzvratila joj je foklerka.OVDE FARMU PRATITE UŽIVO

16.24 Tokom ove nedelje jedan farmer je imao tajni zadatak da sakrije svakom farmeru po jednu stvar. Zadruga je obavestila Vajsa da je vreme da donese stvari koje je sakrio. Od onoga što Vajs donese zavisi njegova nagrada.

Vajs je svima sakrio po jednu stvar, a nekome i dve. Zadruga ga je nagradila živom ribom. "To su moji drugari sa Save poslali još odavno. On je procenio tri vrste ribe: Poslali su mu malog šarana, deveriku i belu ribu."

12.50 Igor Starović i Lepi Mića su se posvađali. Pevač, Divna i Jelena Golubović su se vratili sa pijace, ali rezultat nije bio zadovoljavajuć i farmeri su bili razočarani.

Jelena je pročitala pismo od Zadruge u kome se navodi da farmeri moraju više da poštuju Zadrugu i manje da psuju dok se svađaju.

Međutim, Igor Starović za sve krivi Jelenu i Lepog Miću. On smatra da njih dvoje nisu radili od početka farme i da ostali moraju da ispaštaju zbog toga.

"Biće krvi do kolena, ja kad ti kažem", pretio je Igor Mići.

Mića nije mogao da poveruje šta mu je Igor rekao i objasnio mu je da on radi kad hoće, šta hoće.

Pošto su se Jelena Golubović, Divna Karleuša i Igor Stavrović vratili skoro praznih ruku, sa vrlo malo hrane, stiglo je pismo sa pijace.

Primetili smo da neki od farmera ne poštuju zadrugu i saopštenja zadruge. Zato smo odlučili da se ovog puta obratimo vama, a vi ukoliko mislite da je potrebno prenesite ostalim farmerima šta je u ovom pismu rečeno.

Poslednji put skrećemo pažnju i opominjemo vas da je ponašanje većine farmera kad stigne pismo nepristojno i pokazuje nepoštovanje zadruge.

Mnogo puta je rečeno da se morate skupiti istog trenutka kada pismo stigne. A šetanje, jedenje, pijenje inonšalantno ponašanje u tim trenucima govori o vašem odnosu prema pravilima i prema zadruzi.

Osim toga tokom čitanja pisma svi farmeri moraju sedeti za stolom, a stajanje pored stola, dremanje na stolicama, samoinicijativno odlaženje pre kraja sastanka itd primoravaju nas da vas ovim poslednji put opomenemo i naglasimo da ćete svi biti kažnjeni nedeljnim honorarom svaki sledeći put kada se neozbiljno budete ponašali prema saopštenju zadruge.Jedino što na kraju možemo da dodamo je da ponuda na pijaci zavisi od svih vas, od vašeg truda, rada I odnosa prema zadruzi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja