PREGLED DANA JAPA: Jelenu je neko udario lopatom po glavi!

Ljut

PREGLED DANA JAPA: Jelenu je neko udario lopatom po glavi!

Stars -
Japa i Suzana su pričali o Jeleni J. Japa tvrdi da se poznaju više od šest godina, te ne razume zašto ga je "iskulirala" i zaboravila na njega već posle pet dana provedenih na Farmi, kaže, kao da ju je neko lopatom udario po glavi

Divna, Sara i Suzana su ćaskali o Edinu, Jeleni J. i Japi. Nije im jasno zbog čega Jelena ne želi da prizna da su Edin i ona u vezi i zbog čega tvrdi da nije imala ništa sa Japom, kada on otvoreno tvrdi da su bili zajedno.

Jelena G. se ubacila prozivkom upućenom Divni. Suzana ju je zamolila da to više ne čini, jer je jako dosadno sve što uradi kako bi privukla pažnju.

Japa i Suzana su pričali o Jeleni J. Japa tvrdi da se poznaju više od šest godina, te ne razume zašto ga je "iskulirala" i zaboravila na njega već posle pet dana provedenih na Farmi, kaže, kao da ju je neko lopatom udario po glavi.

On nije mogao da razume njeno ponašanje, što je razlog njegovog pristupa prilikom ulaska na Farmu. On ima nešto što će pokazati kada izađe napolje, kao dokaz za sve to što tvrdi.

21.21 Tuta, tj Japa je napao Jelenu u kuhinji da laže od kada je on ušao, kaže joj da će imati problema kada izadje napolje. Jelena sve vreme ćuti, Edin kaže da ne može da joj preti. Tuta se brani rečima da ju je on doveo u ovaj šou i da može da priča šta hoće."Jedva sam te naterao da uđeš bez mene. Jesi i to zaboravila? Ja protiv Edina nemam ništa. On je ok čovek, budite u vezi koliko hoćete. Ti nju poznaješ 53 dana. Mi imamo budućnost napolju. Imamo pesmu, seriju ", rekao je Japa Edinu, dok je Edin rekao "Pa šta, neće pevati tu pesmu".Jelena je samo ćutala. "Znaš da to što Edin priča nema nikakve veze", završio je Japa.

20.46 Boris je pričao o svom odnosu sa Kaćom i kako Marijana utiče na njih. "Žene su to, ne sme problem da prenoći", rekao je Boris, a Marko je dodao da ženama treba pravi muškarac, zaštita i oslonac. "Moraš da je podržiš, ona ti je riba. Ako hoćeš da pričaš sa Marijanom, moraš da je izdvojiš i kažeš šta misliš", siguran je Vukota.

20.43 Marko je komentarisao da je Sara mnogo teška kao osoba. "Kako je razmažena devojka, ne mogu da verujem. Ja da sam žensko, tukao bih je samo tako. Ako ja budem imao ćerku, vaspitaću je da poštuje starije", rekao je Marko, a Zorica je dodala da je ona najsrećnija što nema žensku decu.

20.36 Sara je upitala Marka da pomogne Vajsu. On joj je odbrusio rečima "začepi". Ona je otrčala u kuhinju gde se požalila Divni i Suzani na bezobrazluk Marka Vukotića koji je pokazao svega par trenutaka ranije. Sara kaže da joj je Marko rekao da “začepi” jer ga, kako je i sam rekao, iritira njen glas. Ona smatra da nju na imanju nervira glas svakog farmera, a opet, nikome ne viče da “začepi”. Kaže da muškarci nemaju "muda" da zamole nekoga za pomoć, pa, zbog toga, ona mora sama da uradi neki posao, a na kraju se svi kite njenim perjem.

20.29 Romana se žalila na Mis Svetlanu. "Žena je napravila nauku od pranja sudova. Nijedan sud nije oprala da je skroz čist. Sve sam ponovo prala.", rekla je Romana Suzani i Divni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track