ŽARKO JELENI: Uvela si mačku u kuću da bi se neko razboleo!

Konstantno na meti ukućana

ŽARKO JELENI: Uvela si mačku u kuću da bi se neko razboleo!

Stars -
Mogla si i napolju da je nahraniš, ispred kuće", rekao je Žare i rekao da je njemu zasmetalo jer je Jelena odbila da počisti za sobom i da sredi kuću za svoju slavu

Jelena Golubović uvela je mačku u kuću kako bi pila mleko.

Žaretu se to nije dopalo i rekao joj je da to nije u redu sa njene strane jer bi neko mogao da dobije alergijsku reakciju na mačku.

"Mogla si i napolju da je nahraniš, ispred kuće", rekao je Žare. Njemu je zasmetalo jer je Jelena odbila da počisti za sobom i da sredi kuću za svoju slavu.

Zorica je predložila Žaretu da Edinova "gospođica" ustane i počisti. Jelena Golubović se branila govoreći kako Žarko kleveće njenu slavu.

20.45 Edin, Jelena i Marko Vukotić dobili su pismo za slavu. Edin je pročitao pismo od svoje porodice. Međutim, svi su primetili da niko od članova njegove porodice nije pomenuo Jelenu. Ni u pismu koje su farmeri dobili pre nekoliko dana od svojih, niko od Edinovih nije pomenuo Jelenu.

Edin se pomalo zabrinuo zbog toga. "Primetio sam da u pismu koju su mi moji poslali, oba puta, nije bilo pomena o Jeleni. Bili su vrlo škrti na rečima. TO me pomalo brine", rekao je Edin.Jelena je u intervjuu rekla da razume zašto je Edinova porodica nije pomenula. "Znam pravi razlog zašto me niko nije pomenuo u pismu. Razumem ih i ne krivim ih", bila je puna razumevanja Jelena.

20.32 Kaća je zamerila Borisu jer je ovaj ne podržava u dovoljnoj meri. Kaže mu da uvek treba da bude uz nju kada Marijana ima konflikt sa njom. Njegova uloga je da joj objasni da ona, kao bivša devojka, ne treba da se ponaša tako prema njegovoj trenutnoj devojci.

20.28 Ivan i Edin su ogovarali Simonidu. Kažu kako se ona dovoljno ispromovisala dok je radila 50 dana, a onda je na imanje ušao Tuta, pa je ona počela samo sa njim da se druži i skače od kreveta do kreveta i priča sa svima.

Edin je rekao da ga je Simonida uvredila. "Ma ko si bre ti? Ona je očekivala da ću ja da krenem sa njom da se svađam. Ali ja nisam takav. Ako imaš taktiku, ok, podržavam, ali nemoj sa mnom tako", misli Edin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja