ZORICA BRANI GOLUBOVIĆKU: Mislili su da ima rak!

Žare napao rediteljku

ZORICA BRANI GOLUBOVIĆKU: Mislili su da ima rak!

Stars -
Rediteljka je na poštedi zbog alergiskog laringitisa, a Makedonac, i pored toga što je zadruga obavestila farmere da je bolesna, veruje da Golubovićka može da radi, ali da ne želi

Žarko Berber, makedonski voditelj, optužio je Jelenu Golubović da je folirant i da namerno ne želi da radi na Farmi. Naime, zadruga je obavestila farmere da je rediteljka na poštedi i da ima čvoriće na grlu i alergijski laringitis. Međutim, i pored toga Žare nije ubeđen da Golubovićka ne može da radi, a u zaštitu je uzela Zorica Marković.

"Sumnjali su da je rak, a ispalo je da su čvorić. Bolesna je i ne mora da radi jer je na poštedi", rekla je Zorica Marković.

"Ja samo jedno znam, ti, Jelena, možeš da radiš", rekao joj je Žare.

"Kako mogu da lažem da imam laringitis i šta je tebe briga. Jesi li ti doktor", odbrusila mu je Jelena i dodala da je njoj grlo najvažnije. "Dokle god me ne prođe, bitan mi je moj glas", objasnila je rediteljka.

"Ti onda malo smanji volimen. Ne zbog mene, nego zbog laringitisa. I ja pijem punu šaku lekova. S njima sam došao na farmu i radim", rekao je Žare.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track