EDIN I JELENA OGOVARALI ZORICU: Ona je prljava, pokvarena i zla!

Smišljaju plan

EDIN I JELENA OGOVARALI ZORICU: Ona je prljava, pokvarena i zla!

Stars -
Kad opere sudove, meni dođe da ih operem opet posle nje, kazala je Jelena, pa se požalila i kako Zorica baca maramice kod njenog kreveta

Edin Škorić i Jelena Jovanović ogovarali su Zoricu Marković, te zaključili da je folkerka najljkavija farmerka, i da se samo folira da radi, a zapravo samo tu i tamo skuva pokoji ručak."Kad opere sudove, meni dođe da ih operem opet posle nje", kazala je Jelena, pa se požalila i kako Zorica baca maramice kod njenog kreveta, i nastavila: "Ja ne bih imala ništa protiv, i ne bih je dirala, ali nemoj mene da je**š i da jašeš", zaključila je Jelena.

Njih dvoje su nastavili da se žale na Zoricu Marković, a onda se dohvatili i Simonide. "Pričala je o Simonidi kako baja po kući, a sad su najbolje drugarice", kazala je Jelena, a Edin dodao: "Ma prevarant", i rekao kako se Simonida drži Zorice zbog karijere.

Onda je Jelena nešto zabrinuto prošaptala Edinu, a on ju je uveravao kako to nema šanse da se desi, jer Zorica možda jeste "pokvarena i zla, ali nije glupa".

"Da će ovako da pljuje nešto, to hoće, da prenosi informacije iz spoljnog sveta... to isto... dođu oni muzičari pa joj pričaju svašta", govorio je Edin, te zaključio da nema šta Zorica o njemu da priča jer je njegova slika kristalno jasna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track