Jelena Golubović uhvaćena u ogovaranju: Napustili je i Romana i Marko!

Zorica likuje

Jelena Golubović uhvaćena u ogovaranju: Napustili je i Romana i Marko!

Stars -
Jelena Golubović izdvojila se sa Marijanom Leontijević, te su daleko od očiju ostalih farmera oplele po svima odreda. Ali, možda jesu bile skrivene od očiju, ali ne i od ušiju Marka Vukotića i Romane

Jelena Golubović teško da može da se pohvali da sa nekim na Farmi ima dobar odnos, a posle jučerašnjeg incidenta tek neće moći.

Jelena Golubović izdvojila se sa Marijanom Leontijević, te su daleko od očiju ostalih farmera oplele po svima odreda. Ali, možda jesu bile skrivene od očiju, ali ne i od ušiju Marka Vukotića i Romane. Crnogorski maneken i pevačica bili su iza toaleta, i prisluškivali ceo razgovor.

"Ja sam bio iza i slušao i onda sam se samo nakašljao, a Jelena mi je rekla kako je navodno znala da sam iza. Svašta je napričala... kako nisam muško, kako sam najveći manipulator... predamnom me zove "kumić", a iza leđa blati nastrašnije", iznervirao se Marko Vukotić, pa nastavio da prepričava farmerima šta je sve čuo.

"Pričala je da sam ja muška sponzoruša, da biram žene koje imaju para, da se zato družim sa Romanom... podučavala je Marijanu kako da se ponaša, kako da bude hladnokrvna i da manipuliše... A zapamtila je da sam ja rekao da je moja devojka "džek" i da kupuje poklone mojoj drugarici. Folirant", zaključio je uvređeni Marko.

Uvređenom se našla i "kumica" Romana, jer je Golubovićeva u razgovoru sa Marijanom govorila kako ima nešto između nje i Marka Vukotića. Svi su naravno osuli paljbu po rediteljki, a Zorica Marković je jedva dočekala svojih pet minuta da likuje i govori farmerima kako je ona, eto, provalila Jelenu Golubović, i svima je to govorila, ali oni je nisu slušali.

"Ona sve izmišlja... Tako je vama izmišljala priče koje sam ja navodno pričala, samo da bi me posvađala sa svima vama... sve su to laži, sad vidite", iskoristila je situaciju Zorica Marković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track