EMINA JAHOVIĆ: Ne mogu dugo da izdržim bez sinova
Foto: Kurir

Uživa sa decom

EMINA JAHOVIĆ: Ne mogu dugo da izdržim bez sinova

Stars -
Pevačica je nekoliko dana sa sinovima provela u srpskoj prestonici gde su uživali u pretprazničkoj atmosferi

Pevačica Emina Jahović-Sandal, dok je njen suprug Mustafa Sandal boravio u Londonu, provela je nekoliko dana u Beogradu sa naslednicima Jamanom i Javuzom gde su uživali u pretprazničnoj atmosferi.

Njihova razdragana lica uvek joj ulivaju novu snagu i energiju za neiscrpne zabave koje sa svojim naslednicima može da organizuje gde god da se nađe. Tako je nedavno bilo i na beogradskom aerodromu gde su za kratko vreme napravili odličnu atmosferu.

Naime, mališani su na put za Istanbul krenuli sa svojom mamom s kojom su prethodno proveli nekoliko dana u srpskoj prestonici.

Emina, inače, sve češće dolazi u Srbiju povodom snimanja emisije X faktor u kojoj je član žirija, a ovog puta povod za boravak u Beogradu bilo je snimanje novog spota za pesmu "Opet si s njom". Budući da je posao često razdvaja od dece, pevačica je odlučila da ih ovog puta povede sa sobom."Bilo mi je lakše što su sa mnom u Srbiji, mada sam imala mnogo poslovnih obaveza i viđala ih samo ujutro i uveče. Ne mogu dugo da izdržim bez njih. Obišli su sve igraonice u Beogradu i veoma im se dopalo vreme koje su ovde proveli. Osim dadilja, o njima su brinule moja sestra Sabina i mama Senija", rekla je Emina za magazin Story.rs, objašnjavajući da su njeni dečaci uživali i u vremenu provedenom sa bratom od tetke Leom, sinom Eminine rođene sestre koja je sestriće ispratila za Istanbul.

"Jaman je već naučio da pozira, a ima i od koga. Sada je u fazi kada se izuzetno vezao za Mustafu. Stalno igraju igrice, fudbal. Naravno da mu nedostajem kad nisam kod kuće, naročito pred spavanje, ali više je privržen ocu. Javuz je još mali i čini mi se da mu teže pada kad negde otputujem. Po svakom mom povratku u Istanbul ne odvaja se od mene. Tu su i Mustafina i moja mama, kao i dadilja, pa svi priskaču u pomoć da se moje odsustvo iz doma previše ne oseti", rekla je ponosna mama kojoj dečaci ne daju nimalo mira kada su zajedno. Ipak, zbog poslovnih obaveza, ovih dana s njima u Istanbulu nije bio njen suprug.

"Mustafa je trenutno u Londonu gde je otišao poslovno. Ipak, svi se već spremamo za Novi godinu, ali šuška se da ću taj praznik provesti na snimanju u Beogradu. Međutim, volela bih da mi se tok obaveza promeni i da slavim u krugu porodice", zaključila je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track