SAM SE PONUDIO: Saša Matić za Srpsku novu peva u Pirotu bez honorara!

Ugledao se na Cecu

SAM SE PONUDIO: Saša Matić za Srpsku novu peva u Pirotu bez honorara!

Stars -
Nismo ni ove godine zbog ekonomske situacije u zemlji planirali da organizujemo doček, ali je menadžment Saše Matića ponudio da u Pirotu bude održan koncert bez honorara, rekao je direktor ppirotskog Doma kulture Miško Ćirić

Saša Matić peva besplatno u Pirotu za Srpsku novu godinu. Na dočeku Srpske nove godine u Pirotu će na centralnom gradskom trgu nastupiti Saša Matić, koji je prihvatio da u Pirotu nastupa bez honorara, izjavio je direktor pirotskog Doma kulture Miško Ćirić.

"Poznati i veoma popularni pevač je prihvatio da nastupa bez naknade a naša obaveza je da platimo zakup bine, rasvete i ozvučenja. Godinama organizovanog dočeka Srpske nove godine u Pirotu nije bilo", rekao je Ćirić."Nismo ni ove godine zbog ekonomske situacije u zemlji planirali da organizujemo doček, ali je menadžment Saše Matića ponudio da u Pirotu bude održan koncert bez honorara, pa je doneta odluka da se doček ipak organizuje s obzirom na to da će organizacija proslave koštati daleko manje nego što bi to bilo u uobičajenim uslovima", rekao je Ćirić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja