Vlado Georgiev: Obećao sam mami da ću da se ženim! Tražim mladu po kafanama!

Pevač otvorio dušu

Vlado Georgiev: Obećao sam mami da ću da se ženim! Tražim mladu po kafanama!

Stars -
Pevač na nastupu u klubu, dok je cirkao viski, otkrio da će prekinuti s momačkim životom, pa je počeo da se nabacuje devojkama u publici

Uskoro će neka da ga smiri.Vlado Georgiev u potrazi je za mladom! On je preksinoć na svom nastupu povodom prvog rođendana beogradskog bara „Kasina“ prisutnima saopštio da mora da se oženi do kraja godine jer je takvo obećanje dao majci. S obzirom na to da ne izbija iz kafana koje su mu postale druga kuća, crnogorski pevač je rešio da upravo tu pronađe buduću suprugu. Iako će uskoro napuniti četiri banke, krajnje je vreme da se skrasi i prekine s lošim načinom života koji vodi poslednjih godina.Ljudi, pijte alkohol- Moram nešto da vam priznam! Obećao sam svojoj mami da ću se oženiti do kraja godine, a ženu ću tražiti ni manje ni više nego po kafanama i klubovima. S obzirom na to da ovde ima mnogo lepih devojaka, možda i večeras nađem nešto - obratio se Georgiev publici vidno raspoložen.On je pre svirke od obožavateljke dobio bocu viskija u kompletu s crvenom ružom, a do kraja nastupa slistio je, kako saznajemo, više od pola flaše. Nije ga pio krišom, već je gostima sugerisao da alkoholna pića moraju da se cirkaju u noćnim klubovima.- E, sad ću da nazdravim. Samo da znate da se u klubovima ne pije jogurt, već alkohol. Ovakvog kakvog me vidite sad, takav sam uvek i to sam ja, a ovi čobani (novinari, prim. aut.) mogu da pričaju šta hoće.Najavio ArenuNakon toga se svojim pesmama nabacivao devojkama koje su stajale do bine. Jednoj je rekao da liči na Severinu, drugu je pomirisao i pitao je koji parfem koristi, trećoj da ga podseća na Svetlanu Cenu Ražnatović i tražio da se fotografiše s njom... Upravo zbog toga zahtevao je da se medijima zabrani prisustvo posle njegove prve pesme ili će, kako je rekao u mikrofon, u suprotnom napustiti nastup bez obzira na to što je oko 900 ljudi iskeširalo po 2.000 dinara za ulaznicu. Inače, on je prisutnima najavio da će se sledeći put videti u Areni.

Klub je bio pun... Među ženama mogao se naći i poneki muškarac
Klub je bio pun... Među ženama mogao se naći i poneki muškarac

Preračunao seČESTITAO BOŽIĆ SA 16 DANA ZAKAŠNJENJAKad je izašao na binu, Vlado Georgiev čestitao je Novu godinu i Božić skoro mesec dana kasnije. A možda ni on sam nije svestan koji je datum:- Želim da iskoristim ovu priliku povodom prvog rođendana ovog bara da vam čestitam Novu godinu, Božić i sve praznike. Da ste mi živi i zdravi i lepo da vam počne godina.ProdavacKUPITE MOJ CD ZA 700 DINARAVlado Georgiev iskoristio je priliku i zamolio goste da kupe njegov poslednji CD „Daljina“:- Znam da mnogi od vas nisu kupili moj novi album, pa bih vas zamolio da odete do šanka i kupite ga za samo 700 kinti jer sve od prodaje ide u humanitarne svrhe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track