MINA KOSTIĆ NALJUTILA ORGANIZATORE: Ne prihvatamo ucene pevačica kojima rok trajanja polako ističe
Foto: Damir Dragišević

Neprofesionalizam?

MINA KOSTIĆ NALJUTILA ORGANIZATORE: Ne prihvatamo ucene pevačica kojima rok trajanja polako ističe

Stars -
Folk pevačici Mini Kostić otkazan je nastup u luksemburškom klubu poslednjem momentu

Folk pevačica Mina Kostić je prethodnog vikenda trebalo da nastupi u jednom klubu u Luksemburgu, ali je njen nastup u poslednjem momentu otkazan, a organizatori su kao razlog naveli neprofesionalnost i neiskrenost pevačice.

Iako situacija otkazivanja nastupa i nije tako retka kada su naše zvezde u pitanju, organizatori tvrde da je do toga došlo zbog pevačicine neprofesionalnosti.

"Razlog je jednostavno izuzetno neprofesionalno ponašanje Mine Kostić kao i neispoštovan dogovor od strane Mine i njenog menadžmenta. Našem timu je izuzetno žao što smo bili prinuđeni da u poslednjem momentu otkažemo nastup u čiju smo promociju uložili puno truda, rada i materijala. Do poslednjeg momenta smo u telefonskim razgovorima sa Minom i njenim menadžmentom pokušavali na sve načine da sprečimo da dotle dođe, međutim gospođa Kostić je sve učinila kako ne bi izašla u susret. Već 3 godine radimo profesionalno, svaki novi event je novi izazov i rizik, a u slučaju Mine Kostić se ispostavilo da smo imali posla sa neprofesionalnom i neiskrenom osobom, a to do sada nikada nismo doživeli. Mi smo uvek spremni na kompromise i prihvatamo puno toga ali ne po svaku cenu i sigurno ne prihvatamo ucenjivanja neurotičnih "estradnih umetnica" kojima rok trajanja polako ističe", navodi se u saopštenju organizatora pomenutog pevačicinog nastupa u Luksemburgu.

Mina se za sada nije oglašavala povodom ove teme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja