Lepa Lukić: Grudi Mine Kostić su kao zadnjica!

Pomešala

Lepa Lukić: Grudi Mine Kostić su kao zadnjica!

Stars -
Tokom pokazivanja zadatih slika jedna od gledateljki je trebalo da pogodi čije su grudi na fotografiji, a šokirana Lepa Lukić je upitala Sašu Popovića: "Sale, ja ne znam da li su ovo grudi ili zadnjica"

Folk legenda Lepa Lukić gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom najstrašnije isprozivala silikonske grudi svoje koleginice Mine Kostić

Naiem, Lepa je gostovala u društvu Ane Bekute, Lepe Brene, Snežane Đurišić i Vesne Zmijanac u emisiji Saše Popovića "Narod pita".

Pet dama nadpevavalo se tokom čitave emisije, a publika u studiju i pored malih ekrana imala je prilike da uživa u najvećim hitovima muzičkih diva. Kao i svakog ponedeljka pred kraj emisije uključuju se gledaoci koji odgovorima na postavljena pitanja mogu da zarade vredne nagrade.

Foto: Damir Dragišević
Foto: Damir Dragišević

Tokom pokazivanja zadatih slika jedna od gledateljki je trebalo da pogodi čije su grudi na fotografiji, a šokirana Lepa Lukić je upitala Sašu Popovića: "Sale, ja ne znam da li su ovo grudi ili zadnjica", kada je otkriveno da se radi o pevačici Mini Kostić, Lepa je pomalo zbunjeno rekla da je pevačicina slika lepša kada je cela.

Nakon Lepinog odgovora usledio je gromoglasan aplauz, a kako bi se iskupila za svoju izjavu, legendarna pevačica ispričala je vic koji je nasmejao prisutne goste i publiku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track