NEDELJKO BAJIĆ BAJA: Ne kitim se tuđim perjem, ne kradem tuđu muziku!
Foto: Dami Dervisagic

Sa sobom vodi svoj bend

NEDELJKO BAJIĆ BAJA: Ne kitim se tuđim perjem, ne kradem tuđu muziku!

Stars -
Kada se najavljuje moj nastup, publika zna da će čuti moje pevanje uz živu svirku. U mom slučaju pevanje uz matricu ne dolazi u obzir

Gde god da gostuje, Nedeljko Bajić Baja (46) sa sobom vodi svoj bend. Na sceni uz njega je najmanje šest muzičara, a najviše devet, u zavisnosti od prilike i prostora u kojem nastupaju.

"Sve su to muzičari sa prostora bivše Jugoslavije, ali i jedan Bugarin, koji fantastično svira. Upoznao sam ga kada je došao u studio da odsvira neke deonice za moj album. Svidelo mi se kako radi i razmišlja, pa se priključio mom bendu", objašnjava Baja, i otkriva na šta ne pristaje.

"Kada se najavljuje moj nastup, publika zna da će čuti moje pevanje uz živu svirku. U mom slučaju pevanje uz matricu ne dolazi u obzir! Ako bude došlo vreme da treba tako da radim, onda sam završio sa poslom, jer na to neću pristati! I još jedan važan detalj - sve što sam do sada snimio je autorska muzika, nikada ništa nisam presnimavao, krao, prerađivao. Nikada se nisam kitio tuđim perjem, niti mi to pada na pamet. A, svi ti autori sa kojima sam sarađivao su sa naših prostora i hrane svoje porodice svojim radom", rekao je popularni pevač.

http://www.youtube.com/watch?v=p-xMH8snI_w

(Vesti Online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track