ZORICA IZABRALA SLUGE: Balerina i Ivan će spavati u štali!

Rijaliti

ZORICA IZABRALA SLUGE: Balerina i Ivan će spavati u štali!

Stars -
Imanje je dobilo novu, opasnu gazdaricu, koja je izabrala i nove sluge

Pevačica Nela Biljanić je izbačena sa imanja, a ona je za novu gazdaricu postavila Zoricu Marković. Pevačica je imala zadatak da izabere sluge za ovu nedelju. Ona je donela odluku da to budu Jelena Milošević, poznatija kao balerina i Ivan Gavrilović. Zorica je razmišljala da za sluge postavi Tamra Đurić i Jasminu Medenicu, ali se odlučila za druga dva farmera, jer njima želi dobro.

Tok emisije:

21:20 Ognjen napušta "Farmu", a učesnici su počeli da skupljaju stvari za sutrašnji odlazak na pijacu.

21:15 U razgovor se ubacio Lepomir koji se žali kako mora da izađe iz rijalitija jer je izgubio na kilaži a napolju ga očekuju takmičenja.

"Apelujem na sve da glasaju za mene da izađem. Hvala svima koji su bili uz mene. Da je Nela bar malo učila, ja bih izašao. Vide ljudi da se ne snalazim ovde, a i patim. Dosta je bilo, a i moram zbog moje karijere. Do te mere je došlo da se ne osećam dobro. Ako me ne izglasaju, ja stvarno neću moći da izdržim", rekao je Bakić.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:12 Balerina se zahvalila što ju je Zorica izabrala nju za slugu. Ona tvrdi da je na "Farmi" kako bi se zabavila i da se raduje što je sluga. Nova gazdarica je dodala da je razmišljala da Tamaru i Medenicu stavi za sluge ali je ipak donela drugu odluklu.

"Moje mišljenje je ako nekome želiš dobro, stavi ga za slugu. Ne mogu protiv pravila", rekla je pevačica.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:07 Voditelj je rekao Zorici da mora da izabere sluge. Pevačica je izjavila kako će izabrati one za koje misle da imaju šta da pokažu na pijaci. Lepomir ju je zamolio da on bude sluga, na šta je Ognjen rekao da na odabir ne sme da utiče niko od farmera.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Sluge uvek ostaju, dobro je biti sluga. A tebi se vidim baš ide kući. Imala sam tri para na planu. Ove nedelje će sluge biti Ivan Gavrilović i naša slatka balerina" , rekla je Markovićeva i izvinula se Bakiću.

21:02 Ognjen okuplja farmera u čemu mu pomaže Stanija Dobrojević. Amidžić je čestitao Zorici na novoj tituli, koja mu je rekla da je današnji dan protekao dobro. Ona je priznala da jedva čekaju da da odu na pijacu, jer im je ponestalo hrane.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

A.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja