VENDI OTKRILA TAJNU: Boba je rasturio Breninu i Sašinu vezu!
Foto: Damir Dervi

Vukelićeva razjasnila odnose čelnika „Granda“

VENDI OTKRILA TAJNU: Boba je rasturio Breninu i Sašinu vezu!

Stars -
Vesna je farmerima ispričala da je pevačica bila s Popovićem sedam godina i da se nije oženio njom samo zato što se u njihov odnos umešao Živojinović

Vesna Vukelić Vendi, čim je stigla na imanje u Lisoviću, ispreskakala je pitanjima farmere, a onda je progovorila i o Lepoj Breni, Bobi Živojinoviću i Saši Popović, pa je otkrila da je teniser pre više od 20 godina oteo pevačicu direktoru „Granda“.Ona je ispričala da su Brena i Popović bili sedam godina u vezi, da su živeli zajedno i da je moglo da dođe do njihovog braka da se nije umešao sadašnji Brenin muž.Najbolji prijatelji- Boba Živojinović je od Saše Popovića uzeo Lepu Brenu. Oni su tad bili u vezi sedam godina, a na kraju su njih dvojica postali najbolji drugovi, a kasnije su se i okumili- pričala je nova farmerka i dodala:- Kad sam počinjala karijeru, videla sam da Saša Bobi kuva kafu onako najnormalnije, kao da se ništa nije desilo. Ja tako ne bih mogla. Izvela bih tešku artiljeriju, isterala bih konjicu, ma izvela bih Kosovski boj - objašnjavala je kontroverzna učesnica „Farme“.Nešto kasnije, Vukelićeva je savetovala Semira Džankovića da treba da zakopa ratne sekire s Radetom Lazićem, baš kao što su svojevremeno uradili i Saša i Boba.Super odnosi- Šta bi ti radio da si na mestu Saše Popovića, koji je živeo s devojkom sedam godina i onda dođe Boba i uzme ti buduću ženu - pitala se Vendi i dodala da to nije uticalo na Živojinovićev i Popovićev posao.- Oni su sve mudro rešili jer su imali zajednički posao. Saša nije pravio problem i bili su u super odnosima, a da mu je proradila sujeta, raspalo bi se sve - rekla je ona.Pokušali smo da proverimo ove navode, ali se ni Brena ni Popović juče nisu javljali na telefon.

Otkrivena Stanija potvrdila pisanje Kurir Starsa MAJA IZLAZI NOĆU S FARME ZBOG SEKSATokom emisije „Pitanja gledalaca“ u centru pažnje ponovo su se našle Stanija Dobrojević i Maja Nikolić.Naime, pitanje je bilo upućeno pevačici, koja je imala zadatak da objasni kakav je plan na poslednjoj žurki skovala s Tamarom Ðurić, a tiče se Stanije.- Mi smo se dogovarale da joj Tamara pozajmi jednog od svojih muškaraca kako bi Stanija bila zadovoljnija - pričala je Nikolićeva, što je iznerviralo Dobrojevićevu.- Meni je smešno kad mi to kaže jedna nimfomanka. Ti si opsednuta mnome i, molim te, nemoj ti da mi tražiš dečka. Ja mogu da izdržim bez seksa, ti ne. Majo, šta ćemo s tim što te noću izvode sa imanja kako bi imala seks - besno je odbrusila starleta.

Kršenje pravilaUNELA MOBILNI TELEFONVendi je prekršila jedno od pravila zadruge i na „Farmu“ krišom unela mobilni telefon. Produkcija je tražila da ga odmah preda Ognjenu Amidžiću.- Unela sam mobilni zbog Radašina jer sam mu sredila nastupe - objašnjavala je Vukelićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track