JOSEFINA POSLE IZBACIVANJA IZ VB: Barbara vrti Ervina oko malog prsta, a on mutav!

Vasići joj favoriti

JOSEFINA POSLE IZBACIVANJA IZ VB: Barbara vrti Ervina oko malog prsta, a on mutav!

Stars -
Jozefina Išaretović (24) posle dve nedelje provedenih u Velikom bratu navija za porodicu Vasić i Zoricu, dok Mirjanu smatra zlostavljačem u kući.

"Žao mi je Ervina jer je toliko mutav. Od straha ni s kim ne priča u kući, a kad se napokon malo opusti, ima tikove, stalno gleda gde je Barbara i pita se hoće li mu prigovoriti zbog nečega", ispričala je Jozefina.

Zagrepčanka je u kući Velikog brata bila samo dve nedelje, ali nije joj žao što su je gledaoci prošli petak izbacili. S obzirom ne to da je o kandidatima znala sve pre nego što je ušla u šou, neki su je razočarali jer su neiskreni.

"Za Barbaru sam znala da vani ima frajera koji je oženjen, pa sam je u radijskoj emisiji pitala bi li bila u vezi s nekim ko je u braku. Rekla mi je da ne bi. Dvolična je i glumi sveticu, a Ervina vrti oko malog prsta", rekla je Jozefina.

"Mirjana je postala naporna i dosadna. Svima se ubacuje, gura nos gdje mu nije mjesto i psihički maltretira ljude. Najlakše se praviti lud i izigravati budalu, a dobri ljudi ispadaju iz showa", zaključila je bivša rukometašica, piše 24sata.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja