MUŽ BEBI DOL IZBACIO SINOVE NA ULICU: Duguje im 500.000 dinara za alimentaciju
Foto: Dragana Udovičić

Pevačicin muž ostavio bivšu ženu i dvojicu sinova

MUŽ BEBI DOL IZBACIO SINOVE NA ULICU: Duguje im 500.000 dinara za alimentaciju

Stars -
Bivša žena tužila supruga Dragane Šarić jer deci ne plaća alimentaciju. Duguje im 500.000 dinara, izbacio ih je na ulicu, isključena im je struja

Bebi Dol na sva usta hvali supruga Aleksa Todorovića, kog predstavlja kao pisca, priča da će ići s njim u Ameriku, ali zato kao zmija noge krije život koji je pre nje vodio i koji nije nimalo sjajan. Naprotiv! Kako Kurir Stars saznaje, muž Dragane Šarić ostavio je bez igde ičega ženu i dvoje maloletne muške dece - jedno od deset i drugo od trinaest godina.Otkako je upoznao aktuelnu učesnicu rijalitija „Farma“, pisac o naslednicima ne vodi računa, niti im plaća alimentaciju od 20.000 dinara, koju mu je sud odredio. Zbog toga je njegova bivša supruga Sandra Todorović bila prinuđena da protiv njega podnese krivičnu prijavu.- Aleks je neodgovoran otac koji je svoju decu ostavio na ulici i bez igde ičega. Nesavestan je postao kad je upoznao Bebi Dol, jer vole iste stvari. Njegova bivša žena je nezaposlena, prešla je sa sinovima kod majke i jedini izvor prihoda im je alimentacija od Todorovića, ali on je ne plaća godinama. U stanu u kojem je živeo s njima takođe nije plaćao struju, pa su je nadležni isključili. Ma on ne zna ni u koju mu školu idu deca, nikad im nije otišao na roditeljski sastanak - priča izvor Starsa blizak bivšoj porodici muža Bebi Dol.Njegova prva supruga Sandra na kraju ga je tužila zbog neisplaćenih alimentacija, a taj iznos uopšte nije mali. Aleksa Todorović deci duguje blizu 500.000 dinara! Prema rečima našeg izvora, Todorovićeva bivša tašta ogorčena je na njega i ne dozvoljava unucima da idu kod njega i Bebi Dol.- Njegova bivša tašta Mirjana unucima je zabranila da odlaze ocu i Bebi Dol u posetu zato što se tamo okupljaju narkomani. Verujte mi da je u pravu. Znam da su komšije Bebi Dol zbog nje i njenog muža stavile rešetke na prozore. U stanu često prave orgije, a žive u nehigijenskim uslovima sa pet mačaka. Mirjana je uvek sumnjala da se Aleks drogira, optuživala ga je za to, terala na testiranje, ali on nije pristao da to uradi - završava naš izvor.Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo Todorovićevu taštu Mirjanu Barišić.- Tačno je da im ne plaća alimentaciju na koju se obavezao sudskom presudom. Ja znam da su muškarci takvi da, kad se posvađaju sa ženom, zaborave na decu, ali to ne sme da bude tako. O pevačici i Todoroviću piše se u superlativima i njihova romansa dignuta je na neprimereno visok nivo, dok njegova deca, koja su postali socijalni slučajevi, pate - rekla je Mirjana za Stars.

A za more se ima para Bebi Dol i Aleks Todorović
A za more se ima para Bebi Dol i Aleks Todorović

Ušla u rijaliti zbog dugovaBEBI DOL ČEKAJU ZELENAŠI POSLE FARMEBebi Dol pristala je da uđe u rijaliti šou jer je u dugovima do guše. Pevačica se zadužila, uzimala pare pod kamatu, pa je sada zelenaši jure za novac.- Dragana je u ozbiljnoj finansijskoj krizi. Ona bukvalno nema od čega da živi, ovaj njen muž je kao neki pisac, a nije napisao nijednu knjigu, ništa ne rade. Bebi je pozajmljivala pare od prijatelja, ali i od zelenaša. Jedva je dočekala poziv za rijaliti. Valjda će joj isplatiti honorar, jer kamataši je čekaju kad izađe - tvrdi naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track