UTRIPOVAO DA JE VEĆA ZVEZDA OD MILICE: Pevačica se smorila pored dečka mrguda!
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica i koreograf ko baba i deda u gradu

UTRIPOVAO DA JE VEĆA ZVEZDA OD MILICE: Pevačica se smorila pored dečka mrguda!

Stars -
Todorovićeva se dosađivala u društvu svog momka, koji je celo veče glumio zvezdu jer je umislio da je Džordž Kluni, pa se skrivao od paparaca uz pivo i tompus

Pojavi se tako s vremena na vreme na estradi neko ko se stalno sklanja od novinara i foto-reportera, ali ne u svojoj kući, već na javnim događajima gde i dolaze estradne ličnosti i predstavnici medija, dakle novinari i fotografi. Tako se nedavno među poznatim svetom, jer mu je devojka poznata pevačica, pojavio izvesni koreograf, koji, što bi narod rekao, glumi ludilo, pa se sve nešto krije i okreće glavu od ljudi koji samo rade svoj posao.

Reč je o koreografu Milošu Paunoviću, dečku folk pevačice Milice Todorović. On svoju devojku prati u stopu, ali za razliku od nje, koja ispozira i pozdravi prisutne, Miloš voli da se napravi većom zvezdom od svake zvezde, pa u holivudskom stilu prekriva lice rukom i gleda u suprotnom pravcu od objektiva foto-aparata. Da je u Holivudu, pa i da razumemo, ali tamo ni mnogo uspešniji ne dozvoljavaju sebi takve scene kad su već došli na neki javni događaj, da ne kažemo ivent.

A to je ovoga puta bila promocija novog singla ženske grupe Ministarke, na koju su devojke pozvale svoje kolege i koleginice, kao i medijske kuće s kojima sarađuju. I svi su se lepo zabavljali i sarađivali, osim Miličinog dečka, koji je valjda pokušavao da odglumi Džordža Klunija, šta li. A mogao je nedavno da nauči kako se ponaša prava glumačka zvezda, i to dobitnik Oskara Ben Kingsli, s kojim su on i Milica sarađivali pre samo dve nedelje. Kako god, svoju tenziju i dosadu preneo je i na Milicu, koju smo prvi put videli smorenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track