SAMO MAKARONA MOŽE U KUĆU: Tamarin tata neće Acu za zeta!
Foto: Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović Cile

Neumoljiv tast

SAMO MAKARONA MOŽE U KUĆU: Tamarin tata neće Acu za zeta!

Stars -
Ðurićevoj otac poručio da ne dovodi novog dečka, jer on podržava samo njenu ljubav sa biznismenom Palićem, koji je njegovoj ćerki omogućio život iz bajke

Učesnici „Farme“ Tamari Đurić otac Predrag jasno je dao do znanja da ga ne zanima njena veza sa Aleksandrom Živanovićem, koju je otpočela u rijalitiju. On smatra da je njegova ćerka načinila veliku grešku što je raskinula sa biznismenom Dejanom Palićem Makaronom. Predrag i dalje samo njega priznaje za zeta i ne namerava ni da upozna Živanovića nakon završetka „Farme“.- Makarona finansijski pomaže Tamaru, što se njenoj porodici mnogo sviđa, ali je i štiti i brine o njoj, pa im je biznismen zbog toga posebno prirastao za srce. Kada se Tamara smuvala sa Acom, svi u porodici su bili očajni. I pored njenog izbora, održavali su kontakt sa Dejanom - kaže za Stars porodični prijatelj Đurića.Klaberka se nakon kratkotrajnog izlaska sa Farme videla sa Makaronom, priznala mu svoja osećanja prema mladom pevaču i oni su se dogovorili da okončaju vezu, što je Paliću teško palo, ali još teže je ovu vest podneo Predrag Đurić, starletin otac.

Neni vole bogataša...Tamara sa biznismenom Makaronom
Neni vole bogataša...Tamara sa biznismenom Makaronom

- Kada je Tamara obavestila porodicu da je zbog Ace prekinula vezu s Dejanom, otac je poludeo. Rekao joj je da Acu ni slučajno ne dovodi u kuću i da on samo Makaronu priznaje za zeta. Predrag se i dalje nada da će se Tamara i Dejan pomiriti kad se Farma završi, da će Tamara videti da je Aca samo prolazna avantura - završava priču izvor.Da bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Tamarinog tatu, koga smo pitali zašto mu se ne dopada Aca Živanović, mladi, lepi i perspektivni pevač, ali on nije želeo da komentariše naše navode i samo nam je poručio da je svim srcem uz Makaronu!- Ja Dejana iznad svega poštujem, kao i on mene, i to je sve što imam da kažem na tu temu - rekao je Predrag Đurić.Dejan Palić Makarona bio je u porodičnoj kući Đurića i nakon raskida sa Tamarom, a sa njenim ocem se svakodnevno čuje.

Živanović ne može finansijski da zadovolji TamaruSTARLETA ĆE PEVAČA ŠUTNUTI POSLE „FARME“Porodica Đurić ne mora da brine za ćerkinu budućnost, jer je njen prekid veze sa milionerom Palićem samo privremen. Tamara ne namerava da nastavi romansu sa Acom Živanovićem posle rijalitija jer joj on ne bi mogao pružiti život kakav je navikla da vodi uz Makaronu.- Tamara voli Acu, istih su godina, zgodan je, zabavan, ali ona je žena koja razmišlja digitronom, a ne srcem. Rekla mi je: „Šta ću ja s njim? On ne zna kud udara, da l će levo ili desno, još nema ništa svoje, još traži put. Volim ga, mnogo sam se zaljubila, ali posle Farme mi nećemo biti zajedno!“ - kaže izvor Starsa iz starletinog društva, koji tvrdi da će se Tamara ili vratiti Makaroni ili uploviti u vezu sa nekim od bogatih ljubavnika s kojima je već varala dečka van rijalitija.Ove informacije poklapaju se i sa rečima bivšeg farmera Vladimira Stanojevića, koji je po izbacivanju sa imanja u Lisoviću rekao da Tamarina veza sa Acom nema perspektivu, da joj je on dobar samo dok su u rijalitiju i da će se starleta sigurno pomiriti sa Dejanom Palićem, koji je, po njegovim rečima, pravi čovek za nju.

(M. C.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja